≫ 

Marija Šerifović otkrila kad tačno napušta Zvezde Granda

- Ovde nije stvar izluđivanja nego umora u nekom trenutku i nedostatka ideja - rekla je pevačica

  • 2
Finale Zvezde Granda 2021 Marija Šerifović / Foto: ATA Images

Marija Šerifović je u više navrata najavljivala napuštanje žirija "Zvezda Granda", te se na kraju ove sezone samo od sebe se nametnulo pitanje njenog ostanka u ovom muzičkom šou-programu.

Marija je sad otkrila da će u "Zvezdama Granda" ostati još jednu sezonu.

- Evo odradiću još jednu sezonu, ali ne mora da pobedi moj kandidat. Ova sezona je trajala dve godine i baš se odužila. Ovde nije stvar izluđivanja nego umora u nekom trenutku i nedostatka ideja. Moram da budem iskrena, ja sam smišljala sve stvari za nastup svih mojih kandidata, to je uglavnom bilo u neko gluvo doba noći jer svaka sitnica je užasno važna i ja zbog toga verovatno najviše nerviram samu sebe - rekla je pevačica.

Podsetimo, Marija je u žiriju od 2015. godine, a ove sezone, kao i prošle, pobedili su njeni kandidati. Ove sezone je to bio Mahir Mulalić, a u prošloj je pobedila Džejla Ramović.

- Imala sam najveći broj kandidata i svaki od njih je imao identičan status i vreme koje sam utrošila na njega. Svako od njih ima raznorazne fantazije, sad ću ovo, sad ću ono... Ako me neko od njih ne sluša, onda moja uloga u ovom takmičenju nema nikakvog smisla i ono što mogu da kažem je da su Džejla i Mahir zaista dali najviše, a to sam od njih i očekivala - iskrena je Šerifovićeva za Alo!.

Podsetimo, ovako se prošle noći slavila pobeda Mahira Mulalića.

Video: Marija Šerifović odvela pobednika i finaliste Zvezda Granda u kafanu: Tamo su napravili ludnicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA