≫ 

Čuju se svadbena zvona kod najmoćnije srpske influenserke: Dečka nijednom nije javno pokazala

- Svog dečka ne krijem, ali ga i ne ističem na društvenim mrežama - rekla je Tamara Kalinić

  • 8
Tamara Kalinic Tamara Kalinić; Foto: Profimedia/Sputnik

Influenserka Tamara Kalinić nedavno je posetila srpsku prestonicu gde je otišla na jedan događaj, na kom je svojim izgledom zasenila sve.

Naime, Tamara je blistala u prelepoj odevnoj kombinaciji, ali osim lepe odeće, nju je krasio i širok osmeh, pa se moglo naslutiti da je veoma ispunjena i u emotivnom smislu.

- Veoma kratko sam u Beogradu, ali mnogo volim da dođem. Međutim, moram da priznam kako volim da dođem na kratko. Mislim da mi ne bi prijalo da boravim u njemu duže od nedelju dana, jer se onda obično ulenjim. Ovde je život lep, nekako lagan - kaže Tamara i dodaje da je život mnogo brži u Parizu.

- U Parizu moj život izgleda drugačije jer mnogo više radim. Moje radno vreme prevazilazi okvire od ponedeljka do petka, a moja radna svakodnevica započinje već oko 6.30 ujutru i traje do večernjih sati. Ako čak i uspem da završim do, recimo, sedam uveče, obično usledi nekakva večera koja opet sa sobom nosi poslovne elemente. Ipak, to ne znači da mi je svaki dan isti, baš suprotno. Na primer, sredom posetim neki događaj, četvrtkom bude neko važno slikanje za promociju određenog brenda, petkom moram da odem izvan grada i radim nešto potpuno drugo, tako da mi nijedan dan nije isti - kaže influenserka za Story.

Ona je dodala da joj mnogo nedostaje Novi Sad gde je odrasla i da joj je taj grad urezan u srce.

- Ne posećujem Novi Sad u meri u kojoj bih to volela, ali svaki put kada se zateknem u Srbiji, obavezno odem i tamo. Moram ovom prilikom da naglasim da mnogo, mnogo volim svoj Novi Sad. Volela bih da mi se jednom ukaže prilika da posetim svoju srednju školu, da zahvalim svim profesorima. Isto, naravno, važi i za osnovnu školu. To mi je važno jer nosim lepe uspomene iz detinjstva, samim tim iz Novog Sada - kaže Tamara koja je ovog puta u Srbiju došla sa svojim partnerom.

- Svog dečka ne krijem, ali ga i ne ističem na društvenim mrežama, jer smatram da to nije deo mog posla, da moja privatnost ne spada u ono čime se bavim javno. To ne znači da je ljubomorno čuvam od svih. Ko zna, možda ću jednog dana promeniti taj stav, pa vas iznenadim nekom objavom gde sam u njegovom društvu, ali nemojte me držati za reč - rekla je ona, a zatim je govorila i o udaji.

-  Mogu vam reći da smo baš po dolasku, dok smo bili u autu, malo razgovarali i na tu temu. Ali ti razgovori još uvek nisu naročito intenzivni, tu i tamo se provuče kao tema. Mislim da samo čekamo pravi trenutak za takvu odluku - zaključila je Tamara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA