Goca se svađa sa Šijanom zbog zvanica za svadbu, a evo kako Bojana podnosi trudnoću

- Sređivanje kuće u Surčinu privode kraju, već je gotova i soba za bebu i ceo sprat koji su oni uzeli za sebe - rekao je izvor

  • 3
Goca Božinovska, Mirko Šijan Bojana Rodić Goca Božinovska, Mirko Šijan Bojana Rodić, Printskrin: Telegraf, Foto: Instagram/bojana__rodic

Mirko Šijan i Bojana Rodić uskoro očekuju svoje prvo dete, a uveliko se sprema i njihova svadba. Ipak, kako pišu domaći mediji, Šijan navodno ne može da se dogovori sa svojom majkom, pevačicom Goco Božinovskom oko spiska zvanica.

- Bojana je u šestom mesecu i za sada odlično podnosi trudnoću, pa su zato i odlučili da naprave svadbu. Sređivanje kuće u Surčinu privode kraju, već je gotova i soba za bebu i ceo sprat koji su oni uzeli za sebe - rekao je izvor i otkrio oko čega Goca i Mirko ne mogu da se usaglase.

- Jedino oko čega se Mirko i Bojana ne slažu sa Gocom, jeste koga će da zovu na svadbu, jer bi oni nešto intimnije, a Goca ženi sina jedinca, pa bi nešto gala i sa puno zvanica - kaže izvor za magazin "Star".

Inače, Goca Božinovska broji sitno do dolaska unuka, koga očekuje njen sin Mirko Šijan sa devojkom Bojanom Rodić, a s obzirom na te okolnosti ove godine otići će na godišnji odmor ranije nego inače.

Pevačica, umesto u avgustu, sutra putuje na more, jer je njenoj snaji tada termin.

- Da završim danas još obaveze koje imam, pa putujem sutra na more da se odmorim. Idem sa drugaricom malo da uživam, ostaću deset ili 15 dana. Kako mi bude ćef. Posle svega mi je potreban odmor - rekla je Goca, misleći na majku koja joj je nedavno preminula, kao i prethodni stres koji je imala dok je pre smrti bolovala u krevetu mesecima.

Video: Bojana i Mirko se potpuno opustili u vožnji, trudnica nije stavila pojas

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA