Vesna Dedić 20 godina čeka na gostovanje ovog čoveka: "Neće biti dobro ako intervju da nekom drugom"

Dedićeva je jedno od najpoznatijih domaćih TV lica

  • 1
Vesna Dedić i Oliver Mandić Foto: ATA Images

Voditeljka Vesna Dedić je otkrila da joj je mnogo žao što u njenoj emisiji nije ugostila pojedine javne ličnosti! U njenoj autorskoj emisiji "Balkanskom ulicom" prošlo je skoro 600 velikana iz sveta kulture, umetnosti i medija, međutim i dalje postoje oni do kojih Vesna nije uspela da dođe.

Dedićeva je izdvojila pevača Olivera Mandića, koji joj je, kako kaže, održao obećanje da će joj dati poseban intervju. Inače, Vesna ga "ćeka" već 20 godina.

- Onoga koga želim da ugostim u narednoj sezoni, a koji me 20 godina odbija, u stvari ne kaže on "neću", nego "ne mogu sad" - to je Oliver Mandić! Obećao mi je da kada bude davao ispovedni intervju da će to biti kod mene. Vidim li ga da je dao nekom drugom, neće biti dobro! Znači, 20 godina ja njega čekam! - otkrila je voditeljka za Mondo.

Osvrnula se i na one koji, nažalost, nisu više među nama, a želela je da dođu u njenu kultnu emisiju.

Ima nekoliko ljudi koji su u međuvremenu napustili ovaj svet, i to mi je jako žao. Ove godine su dvojica izuzetnih glumaca bili na spisku, jedan je bio Boris Komnenić. On je odbio, rekao je da nije za tu vrstu priče. Posle su mi njegove kolege rekle da zaista nije voleo emisije. A drugi je Feđa Stojanović, i tu sam se silno isplakala zato što smo se čuli u decembru i rekao mi je: "E, imam tu neke operacijice, hajde da se dogovorimo za januar." Pa sam ga i u januaru zvala, tada je rekao: "Ej, nisam se nešto najbolje oporavio, hajde pišite me za februar." I onda je otišao, to mi je bilo jako žao... - rekla je Vesna.

Video: Koju koleginicu je izabrala Vesna Dedić: Jovanu Joksimović ili Maju Nikolić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA