Baka Prase ocu svešteniku pokazivao golu zadnjicu svoje devojke, ljudi van sebe: "Gadite mi se!"

"Ovo je strašno, majke mi, sramota me je umesto njih", "Mene sramota preko ekrana", "Ovo je najjadniji video koji sam gledala", neki su od komentara na Jutjubu

  • 4
Baka Prase, Anja Blagojević Baka Prase, Anja Blagojević / Printskrin: Instagram/bakaprase

Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, upoznao je devojku Anju Blagojević (21) sa ocem, sveštenikom Nenadom Ilićem.

Anja je pred čoveka izašla u kratkom šortsu i belom topu, u čemu je čoveku poljubila ruku, nakon čega joj je on rekao: "Bog neka te blagoslovi, dete".

Potom je Bogdan svom ocu saopštio kako Anja na Instagrmu objavljuje polu gole slike, a nakon što je Nenad čuo da Anja ima 21 godinu rekao je: "Dobro je!", s obzirom na sinovljevu raniju aferu sa maloletnicama.

Da Bogdan nema kočnicu pred ocem, dokazao je kada mu je opušteno pokazivao Anjine fotografije na kojima je skoro potpuno naga.

"Ovo je strašno, majke mi, sramota me je umesto njih", "Gadite mi se, Anja i Bogdane", "Mene sramota preko ekrana", "Ovo je najjadniji video koji sam gledala", "Ovo je stvarno katastrofa, ni stida, ni srama, došla gola, digla nogu, priča gluposti, ali najgore od svega je pokazivanje du**** i komentarisnje sa sveštenikom i ocem svog dečka!", neki su od komentara na Jutjubu.

Pogledajte kadrove sa upoznavanja:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA