≫ 

Luna pitala Marka usred emisije da li sme da priča o bivšem, pa priznala: "Slobu sam mnogo volela"

- Moram da se konsultujem sa mužem. Imamo ćerku sada, ne znam da l' bi trebalo da pričam o ovome - rekla je Đoganijeva voditelju

  • 21
Luna Đogani, Marko Miljković Luna Đogani, Printskrin: TV Pink

Rijaliti-zvezda Luna Đogani i njen suprug Marko Miljković, večeras su se prvi put pojavili u javnosti nakon njenog porođaja.

- Navedi najgoru Markovu osobinu - glasilo je jedno od pitanja u emisiji Ognjena Amidžića.

- Ravnodušnost, nekad ta ravna linija. On zna da se isključi, iz celog sveta, univerzuma, mene to boli i nervira. Ja ga volim, prihvatila sam ga - govorila je Luna.

- To su situacije kad se povučem u sebe, da se smirim, radi dobre ispravne odluke. To je smirenost, povlačim se, ona pomisli da nešto nije u redu sa mnom. To je joga na moj način - objasnio je Marko.

- Navedi približan broj žena sa kojima si spavao - glasilo je pitanje.

- Pedesetak za svojih 37 godina - bio je iskren Miljković.

Navedi ime muškarca kog si najviše volela posle Marka - bilo je pitanje.

- Moram da se konsultujem sa mužem. Imamo ćerku sada, ne znam da l' bi trebalo da pričam o ovome - kazala je Luna, pa joj je Marko potom rekao da je okej da govori na tu temu.

- Slobu. Nema šta da se krije, Marka volim najviše na svetu, on je moj muž. Pre njega sam volela Slobu, mnogo, to svi znaju. Nisam imala ne znam koliko ozbiljnih veza - rekla je Luna.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Meni je to sve tako slatko

    30. jun 2021 | 00:35

    Koliko glupa zena treba biti da odgovari na ovakvo pitanje 15 dana posle glumljenja srece,udaje i rodjenja deteta drugom coveku. Cak i da je rekla samo zbog mediske paznje neukusno je.

  • Milica

    30. jun 2021 | 01:04

    Nisi ga volela, ono je bilo uzas kako si izgledala u zadruzi 1 , mrcvarenje u krevetu, histerija, lazi. To u normalnom svetu nije ljubav!. Jel si ti Markov rob pa ne smes vise ni da pricas bez njega?

  • Milica

    30. jun 2021 | 00:40

    Sloba i ti niste nikako mogli biti u vezi, jer je on bio u crkvenom braku. Marko ti je jedina ozbiljna veza, mada iz koristi, ali veza. Ostalima si od 12e godine samo igracka.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA