Marina Tadić započela novi biznis: Uželela sam se da radim nešto drugo, ali neću odustati od muzike

- Jednostavno sam se malo i uželela da radim i nešto drugo, ali to ne znači da ću odustati od muzike. Ako se pojavi lepa pesma, naravno da ću je snimiti - ističe Marina

  • 0
Vesna Dedić, promocija knjige Marina Tadić Foto: Nikola Tomić

Marina Tadić je dugo bila u medijskoj izolaciji. Razlog za to je njeno trudničko bolovanje, s obzirom da je pevačica pre godinu i po dana postala majka. Za sve ovo vreme, tokom kojeg se posvetila svojoj ćerki Veri, Tadićeva je pokrenula i novi biznis.

Naime, Marina kaže da će iznajmljivati prostor za privatna veselja.

- U prirodi sam napravila novo mesto gde ćete moci da napravite svoje proslave, žurke, svadbe, rođendane. Napravila sam nešto što volim, što mi je blisko prirodi i tamo mogu da budem svoj na svome - počela je Marina za Telegraf JETSET.

- Moći ćete da iznajmljujete prostor, tu imate bazen, prirodno jezero, šumu... Divno! - ushićena je Tadićeva.

Kako kaže, i dalje će baviti muzikom, ali prioritet joj je novi posao, zbog kojeg deluje ushićeno. Iako je svojevremeno, pred svoj porođaj, govorila da ne zna da li će nastaviti da se bavi muzikom, trenutno joj to nije glavno, ali će doći i do nove pesme.

-  Krenula sam sa tim poslom za koji mi treba vremena i svega, da sve postavim kako treba. Jednostavno sam se malo i uželela da radim i nešto drugo, ali to ne znači da ću odustati od muzike. Ako se pojavi lepa pesma, naravno da ću je snimiti - rekla je Marina.

Inače, Marina je ponosna na svoju ćerku Veru, koja ima sedamnaest meseci.

- Vera ima sedamnaest meseci. Desilo se to u pravom trenutku, Vera se rodila, korona se desila (smeh). Uvek se šalim na tu temu. Eto, takvo je vreme bilo. Niko nije ni sanjao da će svet da stane na godinu dana. Kada ljudi govore da je prošla godina bila užasna za njih, ja stvarno ne mogu to da kažem za sebe. Meni je bila divna godina, sa svojim detetom sam rasla, kako je ona rasla, tako sam i ja i raste još uvek. Nas dve smo prolazile taj neki "beba period". Da sam nastupala sve vreme, ne bih imala priliku da rastem uz nju, ali sam eto, srećom, imala tu priliku - rekla je Marina za naš portal i dodala da njen suprug pomaže u odgajanju bebe.

- Kako da ne pomaže! Evo, on trenutno čuva bebu - nasmejano je rekla Marina.

Video: Novopečena mama raznežila sve: Marina Tadić ljulja i ljubi ćerkicu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA