≫ 

Ljupki nestala struja na proslavi rođendana, za sve krivi generala Simića: "Satima me držao u mraku"

- Srećom, muzičari i ja smo uspeli da nabavimo agregat, tako da smo na kraju mogli i da zapevamo - kaže Ljupka

  • 8
Proslava 2. rođendana restorana Ljupka Stević / Foto: ATA Images

Ljupka Stević kaže da misli da je Dragiša Simić kriv za to što je tokom rođendanske proslave ostala bez struje, kao i za to što su je oko jedan sat iza ponoći "posetili" komunalci.

- Simić je sigurno umeštao prste, hteo je da mi pokvari slavlje. Držao me je u mraku satima. Ne znam ko drugi bi mi isekao struju osim njega?! Čim sam stigla u vilu, pala je bandera, gosti su mi sedeli u mraku - rekla je Ljupka i dodala:

- Ljudi su sedeli, pričali, večerali, ali falila nam je pesma. Srećom, muzičari i ja smo uspeli da nabavimo agregat, tako da smo na kraju mogli i da zapevamo. Angažovala sam i trbušne plesačice koje su oduševile sve goste.

Stevićeva se taman ponovo opustila, gosti su se veselili, a onda je stigla komunalna milicija.

- Komunalci su došli na nečiji poziv, ne znam da li je Simić i tu umešao prste, jer u blizini vile nema komšija! -rekla je Ljupka za Informer i dodala da "nije u kontaktu s bivšim i da joj nije čestitao rođendan".

- Nismo u kontaktu i nije mi čestitao! Čula sam da je danas bio na ronjenju, što se mene tiče, neka se udavi! Ne zanima me. Meni je puno srce što su mi prijatelji tu i što zajedno slavimo rođendan i moje oslobođenje od Simića. Oporavila sam se od svega, srećna sam žena. Sebi za rođendan sam poželela ljubav jer ja sam rođena da volim! Nažalost, još se nisam zaljubila... - objasnila je.

I njena drugarica Iva Grgurić, koja je bila na žurki, spomenula je Simića.

- Došla sam da se provedem, ali očigledno je Ljupkin bivši Simke kriv za nestanak struje. Uprkos tome, žurka je odlična. Poklonila sam joj parfem i cveće - rekla je pobednica "Zadruge 3".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA