≫ 

Tužne reči Vuka Moba dok u naručju drži ćerku Teonu: Jasno je koliko mu teško pada razdvojenost

Reper od početka juna nije u vezi sa Oliverom, sa kojom je dobio ćerku

  • 1
Vuk Mob Vuk Mob / Foto: Nikola Tomić

Reper i bivši zadrugar Vuk Mob nedavno je raskinuo sa svojom verenicom sa kojom je pre samo tri meseca dobio ćerku Teonu.

Oni više ne žive zajedno, a reperu i te kako teško pada razdvojenost od svoje mezimice.

Naime, Vuk je sada na Instagramu podelio video svoje ćerkice koju drži u naručnu, a uz to je kratko napisao: "Mnogo mi nedostaješ...".

On je ovom objavom raznežio svoje pratioce na Instagramu, a mnogi su pomislili da reper ne viđa često bebu.

Inače, Vuk Mob nedavno je sahranio oca koji je preminuo nakon teške bolesti. On je tada ispričao koliko mu teško pada gubitak roditelja.

- Tata je bio temelj naše kuće, mi smo svi samo zidovi. Specifična smo porodica, bolesno smo vezani jedni za druge. To je činjenica, kao creva smo - rekao je Vuk.

- Čuvali smo oca 24 sata ovde, nismo hteli da ga damo u bolnicu. Za mesec dana je otišao, tako je teška bila ta podmukla bolest, nije bilo simptoma uopšte. Bio je gromada, veseljak, voleo je pesmu i igru. Do pre dvadesetak dana je izlazio. Samo je odjedanput otišao - ispričao je tada potreseni reper.

On se na svom Instagram profilu oprostio od svog oca:

- Bio je veliki, otišao je kao najveći! Volim te zauvek, tata - napisao je on.

Podsetimo, pre samo nekoliko dana Vuk Mob se oglasio na svom Instagramu povodom navoda da nije više u emotivnoj vezi sa Oliverom Konatar i tom prilikom je otkrio da mu je otac bolestan.

- Pošto vidim da se vodi priča kako sam ja najgori i ostalo, uprostiću celu priču što kraće moguće. Otac mi je na samrtnoj postelji, bukvalno mi umire na rukama i ceo život mi se ruši kao da nikad nije postojao - otkrio je tada Vuk.

- Sa Oljom više nisam, ne zbog neke prevare kako se spekuliše nego zato što nažalost nismo jedno za drugo, a u detalje neću ulaziti jer imam poštovanja prema tom nekom odnosu i vremenu koje smo proveli zajedno i što je najbitnije imamo divnu ćerku na čemu sam veoma zahvalan - napisao je tada Vukadin na svom Instagram profilu i dodao da je njegova najveća rana i bol na pola metra od njega.

Video: Kija se javila uživo u program pa raskrinkala Vuka Moba

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Komsinica Cica

    30. jun 2021 | 11:04

    Kakvo je ovo vreme doslo da veze traju samo dok se rode deca. Posle razlaz.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA