Aleksandri Subotić se slošilo pred ulazak na zakazano suđenje sa Čabarkapom: "Znamo kakav je..."

- Tužila sam ga zbog silnih uvreda, kleveta, narušenog duševnog i psihičkog bola i svega onoga kroz šta i danas prolazim- rekla je Aleksandra

  • 4
Proslava 2. rođendana restorana Aleksandra Subotić Foto: ATA Images

Rijaliti-zvezda Aleksandra Subotić pojavila se danas, 1. jula, u Drugom osnovnom sudu u Beogradu, na zakazanom ročištu sa Aleksandrom Čabarkapom.

Čabarkapa se nije pojavio na sudu, a Aleksandra, koja nije znala da on neće doći, priznala je da joj nije bilo dobro kada je trebalo da uđe u sudnicu.

- Nije se pojavio, suđenje je odloženo. Sve je trajalo pet minuta. Bila sam pod velikim stresom jer sam mislila da ću da ga vidim, a znamo kakav je -  otkrila je Aleksandra.

- Nije mi bilo dobro kada smo ulazili u sudnicu - rekla je ona i dodala da je suđenje odloženo za novembar mesec, piše Informer

- Nadam se da će se ovaj postupak što pre okončati! Suđenje je odloženo za novembar! On je u pritvoru zbog nečega što je kriv i jednostavno nije se pojavio na suđenju. Tužila sam ga zbog silnih uvreda, kleveta, narušenog duševnog i psihičkog bola i svega onoga kroz šta i danas prolazim. Toliko je me je manipulisao i zla naneo. Svestan je toga i još nastavlja da me vređa i dovodi u neprijatnu situaciju mene i dete koje i ja dan-danas štitim od toga i ne znam kako ću se izboriti sa tim - tvrdi Subotićeva.

- Već je jednom presuđeno u moju korist, međutim on se žalio što mu nije uručen na vreme poziv na sud, on se nije odazvao i vraćeno je na ponovno suđenje. Verujem da će ishod biti pozitivan za mene zato što je sve crno na belo i šta je on pisao i šta je govorio i kako se medijski eksponirao. Sve dokaze imam u svoju korist - rekla je Aleksandra

Subotićeva se nakon boravka u sudu oglasila na svom Instagram profilu gde je napisala: "Pravda je spora, ali dostižna".

Video: Aleksandra Subotić uživa u svojoj luksuznoj vili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA