≫ 

Anđela Veštica smuvala 7 godina mlađeg fudbalera: Priča se da je obasipa skupim poklonima

- Istina je da sam u vezi, ali ne želim da pričam o tome i vezu izlažem javnosti - rekla je Anđela Veštica

  • 8
Anđela Veštica Anđela Veštica; Foto: Instagram/andjela_vestica

Starleta Anđela Veštica već neko vreme je u vezi sa 7 godina mlađim momkom, fudbalerom Davidom Ikačom (23), koji živi na relaciji Beograd - London.

Osim sportom, njen mlađi izabranik uspešno se bavi preduzetništvom, pa navodno ne izostaju skupi pokloni kojima je svakodnevno obasipa.

Anđela i David navodno su se upoznali preko zajednickog prijatelja na snimanju emisije i od tog trenutka su nerazdvojni, a kako navodi izvor, uskoro planiraju zajednički život, tvrde pojedini mediji.

Da joj na ljubavnom planu cvetaju ruže potvrđuju i fotografije koje starleta objavljuje na svom Instagram profilu, a na kojima je sve do sada uspešno krila o kome se radi.

- Istina je da sam u vezi, ali ne želim da pričam o tome i vezu izlažem javnosti. David je super momak i ne bih više komentarisala - rekla je kratko Anđela.

Podsetimo, iako ne želi da priča o plastičnim operacijama kojima se do sada prodvrgla, Anđela se nedavno pohvalila novim estetskim zahvatom, ali neuobičajenim. Umesto stavljanja i dodavanja, Anđela je ovaj put izvadila silikone iz usana.

Naime, posle 12 godina poželela je da njene usne budu prirodnije i ovim povodom se oglasila na Instagramu i pokazala kako izgleda posle zahvata.

- Zahvalna sam na današnjem danu, što sam izvadila silikon iz usana, stvarno je ružno bilo. Devojke, nemojte preterivati, ovo nije nimalo prijatno iskustvo - napisala je tada Anđela.

Video: Bahato! Anđela Veštica demonstrita silu pucanjem iz pištolja

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nikola

    1. jul 2021 | 15:15

    ovaj sad zavrsio 8. razred 😂😂😂

  • Djudja

    1. jul 2021 | 16:01

    Do sad se mislilo da su fudbaleri glupi a ovaj je to i dokazao!

  • Loki

    1. jul 2021 | 15:16

    Hahahaha cuj ove ne zeli da prica o tome a potrcala da obavesti telegraf da je u vezi sa njim I da je obasipa poklonima .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA