Očajni Ša kuka za bivšom ženom: Plašim se da uđem u stan, a da me tamo ne čeka Ivana

Nenad se osvrnuo i na bivšu rijaliti-devojku Taru, kojoj, kako kaže, ne planira da oprosti navodnu aferu sa Mensurom Ajdarpašićem

  • 0
MAC, music awards ceremony, MAC 2020 Nenad Aleksić Ša, Ivana Aleksić Foto: Nikola Tomić

Nenad Aleksić Ša otkrio je da planira nakon izlaska iz Zadruge 4 da živi u stanu u kojem je nekada živeo sa suprugom Ivanom, koja se nakon reperove javne prevare iz istog iselila.

Ša poslednjih dana ne prestaje da priča da se pokajao što je Ivanu prevario sa Tarom Simov, te govori da mu supruga nedostaje, da je voli i da će od nje tražiti oproštaj.

On se sinoć osvrnuo na Ivanu, ali i na bivšu rijaliti-devojku Taru, kojoj, kako kaže, ne planira da oprosti navodnu aferu sa Mensurom Ajdarpašićem.

- Meni nije dobro kada vidim Tarine slike, mene sve ovde podseća na Taru. Ja mogu preko svega da pređem, ali preko ovoga neću, niti te priče sa Mensurom, tu je stavljena tačka - bio je izričit Aleksić.

- Ivana je jedna savršena, predobra osoba, koja ima zdravstvenih problema. Da bih mogao da živim sam sa sobom, ja se plašim da uđem sam u stan, a tamo me ne čeka Ivana. Živeću u tom stanu, ali videću da li ću moći da živim tu - rekao je Ša.

Video: Ša dobio papire za razvod: Koliko je samo srećan!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA