≫ 

Žestoko oglašavanje Jelene Karleuše o Sadiku: Njega osuđujete, a deci pevate o Ratku Mladiću!

 ≫ 

- Sigurna sam da Sadik svoje greške ponoviti neće jer je dobio žestoku packu! Ali vi narode? Dokle, bre, vaša mržnja?! - napisala je Jelena

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika XY
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Sekula

    04. jul 2021 | 12:49

    Tiraž i broj pregleda je dovoljan razlog da se već godinama trujemo, kao da nije dovoljno što smo već dobro istrovani svakodnevniom... J. Karleuša izjavila.... To je jako bitna i važna ličnost u našim životima. Ona, kao i drugi u tom poslu, treba da pruži zabavu svojim pevanjem, stajlingom i dr... Danas svi pišu romane, svi se bave dnevnom politikom, svi mogu da zabavljaju narod itd.... Opet, po ko zna koji put, "zamena teza". Ovi pevaju Mladiću, a oni pevaju o Kravici, pa ako mogu ovi, što nemogu oni.... I ti si sad J. Karleuša izjavila nešto pametno, dubokoumno.... Moji su me u porodici uvek učili da posmatram obe strane medalje, da bi doneo sud o nečemu., ako mi je bitno. Posmatrajmo to iz ovakvog ugla: Šta bi se Jelena desilo da se kojim slučajem takvo takmičenje redovno organizuje u Sarajevu, te da tamo finalista bude srbin iz Srbije, za koga se posle utvrdi da je pevao baš te pesme koje pominješ, ili da ima sliku sa nekim oficirom kojeg bošnjački narod smatra krivim za mnogo nedela (iako nije osudjen u Hagu). Šta misliš Jelena, da li bi bilo isto ili mnogo gore..... Ja čak mislim, da bi u Sarajevu na tom takmičenju teško moglo da se desi da srbin uopšte i bude finalista. Medjutim, ti Jelena, naravno, imaš pravo na svoj sud.... Ali zapitaj se o tome u vezi primera koji sam gore napisao?

  • Ulicar

    04. jul 2021 | 10:17

    Moralna gromada nam drzi lekcije!!!Decu uci da je dobro biti fufa,da skola ne treba,dok si devojka dobro je biti u krimi dzimi vodama i imati momka iz istog miljea,treba se dobro udati po mogucstvu za uspesnog,a sto glupljeg sportistu,nabiti tom istom rogove na glavu kao i svim prethodnima momcima i muzevima...Kao sto rekoh moralna gromada koja sebi daje za pravo da svima deli lekcije.Normalno o njoj kao pevacici ne treba trositi reci ,svima poznato o kakvom kvalitetu se radi tako da je jasno otkud ona u tom ziriju ZG.

  • Vera Steiner

    04. jul 2021 | 00:18

    Sta ova lupeta vise ?Opet proziva Cecu.Bravo za Cecu I za sve koji ne podrzavaju pljuvanje Srba .A Sadik I slicni neka pevaju kod kuce Mami svojoj.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA