≫ 

Prijovićka nakon Lukasovih navoda o njenoj svadbi: "Nije ni bio na mom spisku zvanica"

- Na svadbi nismo bili Ceca, Šaban i ja jer smo znali da nas zovu kao izvođače pevačkih radova, a ne kao prijatelje porodice - napisao je Lukas u svojoj knjizi

  • 3
Luka Adžić dobio ćerku Aleksandra i Filip / Foto: ATA Images

Pevač Aca Lukas je u svojoj knjizi oštro prokomentarisao svadbu Filipa Živojinovića i Aleksandre Prijović, odnosno, kako tvrdi, razlog zbog kojih su poznati bili pozvani na istu.

Naime, pevač je tu svadbu nazvao poslom i objasnio je zbog čega se on, Ceca i pokojni Šaban Šaulić nisu pojavili.

- Između posla i prijateljstva, opredelili su se za posao. U svetu estrade, i svadba je posao. Zato je svadba organizovana u četvrtak, da bi pevači mogli da rade preko vikenda. Desetak dana uoči svadbe sreo sam Šabana Šaulića na nekom od evropskih aerodroma. Bio je kućni prijatelj sa Brenom i Bobom - napisao je Lukas u knjizi.

Prvo je opisao svoju konverzaciju sa pokojnim Šabanom Šaulićem.

- Znaš ko me je zvao na svadbu? - pitao me je Šaban.

- Znam. Brena i Boba - odgovorio je Aca

- Ne. Zvao me Aleksandar Sofronijević, šef orkestra koji će svirati na svadbi. Pitao me koje ću dve pesme da otpevam na svadbi - rekao je Šaulić.

Lukas je potom zaključio:

- Na svadbi nismo bili Ceca, Šaban i ja jer smo znali da nas zovu kao izvođače pevačkih radova, a ne kao prijatelje porodice - napisao je Lukas u svojoj knjizi.

Aleksandra Prijović je upitana za ovu situaciju i rekla je da Aca nije ni bio na njenom spisku zvanica.

- Neko mi je poslao da to pročitam, taj odlomak. Ja ne znam za tu situaciju i kako se to desilo. Ne znam da li je trebalo da bude gost, nije bio na mom spisku zvanica svakako. Ja Acu jako poštujem, imamo super odnos. Kad ga vidim, pozdravimo se, poljubimo i popričamo. Mi smo imali preko 700 zvanica na svadbi. Većinu gostiju nisam ni znala. Mnogo više ih je bilo sa Filipove strane, tako da sam ljude tek tamo upoznala. Nikada nikog nisam zvala na neku proslavu da bi pevao. Mene kad neko pozove na slavlje podrazumeva se da ću otpevati nešto - rekla je Prija, piše Svet.

Video: Karleuša o Aci Lukasu: On je bio najveći klovn u žiriju! Reći ću mu to ako ga vidim, pošto je mali!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • India

    2. jul 2021 | 19:58

    Ova mala kao da joj je Ceca mama. Posle silnih operacija, prijatna za oko dok ne progovori. Neobrazovana, bez ikakvog stila, harizme,šuplja,bez konkretnog mišljenja, stava,karaktera.

  • Duki

    2. jul 2021 | 18:11

    Aco nemoj se ljutiti sto nisi zvan na svadbu .Dobro su uradili sto vas nisu zvali nisi na drugaciji nacin mogao da razjasnis to nego si morao da ih olajavas u knjizi Bedno jakoBedno .

  • Tata

    3. jul 2021 | 06:47

    Bravo prijo tako treba kazi istinu a aca neka pise sta hoce izgleda da je njemu jedino krivo sto ga niste pozvali na svadbi jel ovaj aca normalan govorio svasta i lupetao lazi o breni i njenoj pprodici i posle ocekuj da ga pzovu na svadbu on je lil drogiran ili se pravi glup

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA