≫ 

Severina srećna što joj lopovi nisu odneli cipele i haljine: "Sama bih ih tražila po Zagrebu"

Severina se oglasila nakon pljačke i priznala da je dobro što lopovi nisu uzeli ovu stvar

  • 1
Premijera opere Severina Kojić; Foto: ATA Images

Stan hrvatske pevačice Severine Kojić opljačkan je sredinom juna i tom prilikom lopovi su vezali njenu kućnu pomoćnicu i pokupili nakit i druge dragocenosti.

S obzirom na to da Severina nije bila tu, a da je u njenom penthausu bila samo kućna pomoćnica koju su provalnici vezali, pevačica se ubrzo nakon pljačke vratila i potom dala iskaz policiji.

Pripadnici policije su danima dolazili i prikupljali dokaze kako bi uhvatili pljačkaše koji su, prema nekim informacijama, navodno odneli nakit i dragocenosti u vrednosti od 300.000 evra.

Pevačica je nakon svega iznenadila izjavom, srećna što joj lopovi nisu odneli nešto drugo.

- Dobra stvar je da se nisu usredsredili na haljine i cipele jer bih ih sama tražila po Zagrebu - našalila se Severina, piše 24sata.hr.

Podsetimo, nakon pljačke Severina je rekla da se stvari mogu nadoknaditi.

- Ovo danas... Razumete da ne mogu ništa govoriti. Neka su svi, pre svega, živi i zdravi. Naravno da neke ukradene stvari za mene imaju pre svega sentimentalnu vrednost, ali s tim ću se lakše nositi. Stvari imaju vrednost, ali se mogu nadoknaditi, izgubljeno vreme bez mog deteta ne može se nikad nadoknaditi - rekla je Severina tada za Jutarnju list.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Abronoša

    2. jul 2021 | 18:13

    Kažu da je izmislila pljačku da bi se pisalo o njoj

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA