≫ 

Kristina Radenković: Izlečila sam dečije komplekse, ali sebe nikada nisam smatrala lepoticom

Godinama krasi ekrane Javnog servisa Srbije, a svojom harizmom i neposrednošću, osvojila je simpatije gledalaca

  • 3
Kristina Radenković Kristina Radenković; Foto: ATA Images

Voditeljka "Slagalice" Kristina Radenković (40) priznaje da nije od kamena iako često pred kamerama izgleda hladno i naglašava da je naučila da se kontoliše i da iznosi mišljenje samo kada se to od nje traži.

Naime, godinama krasi ekrane Javnog servisa Srbije, a svojom harizmom i neposrednošću, osvojila je simpatije gledalaca. Osim “Slagalice”, radi i kviz “Stigni me ako znaš”, koji je u samom vrhu gledanosti, pa otkriva koliko je ponosna na ovaj projekat i da li je očekivala uspeh:

- Ceo tim je ponosan na uspeh koji smo postigli, ali ne uznosimo se u njemu nego vredno radimo na stvarima koje ga mogu učiniti još boljim za sledeću sezonu od jeseni. Dok smo postavljali kviz, nismo razmišljali o gledanosti, nego smo dobru energiju usmerili na proizvod, jer je termin od 22 časa nezgodan, što je dobro poznato svim ljudima iz televizijskog posla. Tako da smo 22 časa učinili zgodnim i visoki rejting nam je samo dao vetar u leđa za naredne epizode - kaže za “Super TV” Kristina Radenković.

Iako uvek deluje smireno pred kamerama, otkrila je šta može da je izbaci iz takta i da li tada zna da se iskontroliše .

- Izbace me nekada stvari iz takta, ali to je neprimetno nekome ko me ne poznaje. Dugo sam u televizijskom poslu i naučila sam da se kontrolišem. Na početku rada na televiziji dešavalo se i da se zaplačem uživo u programu, ali sam naučila lekciju, a to je da sam lice koje iznosi informaciju i da tu nema mesta za preemotivna reagovanja - otkrila je Kristina.

Važi za jednu od najpopularnijih dama sa javne scene, pa je otkrila koliko joj je ta popularnost donela, a koliko oduzela.

- Ne stavljam se u tu kategoriju, ali mnogo hvala na komplimentu. Ne koristim, uslovno rečeno svoju “popularnost”, te samim tim ona ne može ništa da mi uzme, niti od nje očekujem da mi nešto da, jer ništa nije večno i konačno.

U mnogim anketama proglašena je za jednu od najlepših dama sa domaće scene, pa je otkrila šta misli da je na njenom telu najlepše i da li je samokritična, 

- Nisam ni te ankete videla, ali hvala još jednom. Nikada sebe nisam smatrala lepoticom, a neukusno mi je da pričam o svom telu. Zavolela sam sebe takvu kakva sam. Izlečila sam svoje dečije komplekse, i trudim se da negujem svoje telo i lice da bi me poslužili i u starosti. Na sebi najviše volim svoju kosu, oduvek. Najveći kritičar sam sama sebi, i kad vidim da sam možda blaga prema sebi pozovem sestru da me dokrajči.

Rogan je još mali, ali Tara je svesna da se bavi javnim poslom, pa je otkrila šta kaže kada je vidi na TV-u.

- Nije ni Tara svesna, jer mi to ne potenciramo u kući. Zna osnovne informacije i više su deca naših prijatelja svesna mog posla nego Tara. Ne skačemo kad se pojavim na televiziji, ne ukazujemo, “Jao vidi mamu”, ponašamo se kao da je to posao kao i svaki drugi. Želimo da sama Tara, a i kasnije Rogan, izaberu profesiju koja će ih činiti srećnima i ne želimo da pravimo spektakl od moje - zaključila je voditeljka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ne uredu

    2. jul 2021 | 17:52

    Rogan? Kako, ne razumijem! Ziv i zdrav bio, ali sigurno ce sam promijenit ime.

  • Dušan

    2. jul 2021 | 20:01

    Neverovatno pametna i obrazovana osoba.Oprašta takmičarima gluposti koje izvaljuju i korektno nastavlja emisije.Svako poštovanje!!

  • Kale-brdo

    2. jul 2021 | 16:29

    Ja jesam boga mi😀💋

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA