≫ 

Amidžić o Sadiku, spomenuo i Badrić: Zabraniti im nastupe u Srbiji! Nina je Gotovinu zvala herojem

- Kako odreaguju druge države prema našim izvođačima, tako i naša treba prema njihovim. Na primer, da se takvim ljudima zabrane nastupi -  istakao je voditelj

  • 97
Ognjen Amidžić, Nina Badrić, Sadik Hasanović Ognjen Amidžić kaže da i narod treba da se pobuni protiv onih koji pričaju ili pevaju protiv Srbije, pa nastupaju ovde / Foto: Nikola Tomić, ATA Images, Printskrin: Youtbe/Zvezde Granda

Ognjen Amidžić izneo je svoj stav o Sadiku Hasanoviću, finalisti Zvezda Granda koji je već danima u centru pažnje zbog pevanja pesme koja slavi ubistva Srba u Kravici.

Voditelj, čijeg su oca ubile hrvatske vojne snage, a zločin i dalje lebdi u vazduhu, ističe da treba prema drugima postupati onako kako oni postupaju prema Srbima.

Pored komentarisanja Sadikovih postupaka, Ognjen je spomenuo i Ninu Badrić.

- Kako drugi postupaju prema nama, tako i mi treba prema njima. Kada neko sa našeg prostora uradi nešto mnogo blaže nego Sadik, u BiH i Hrvatskoj ga odmah razapnu! S druge strane, imali smo primer Nine Badrić, koja je posle koncerta u beogradskoj Areni, odmah sutradan napisala: "Dobro došao kući, heroju Ante Gotovina", pa nikom ništa - istakao je Ognjen.

- Pisalo se i za neke aktuelne izvođače, kao i za neke legendarne pevače, da su izvodili pesme koje vređaju Srbe i Srbiju, pa su ti ljudi dolazili i nesmetano pravili koncerte u Beogradu. Ako već ne voliš Srbe, onda nemoj da nastupaš ovde, kao što pokojni Oliver Dragojević nikada nije hteo da peva u Beogradu - objasnio je Amidžić.

Kaže, Srbi kao narod treba da se ujedine.

- Kako odreaguju druge države prema našim izvođačima, tako i naša treba prema njihovim. Na primer, da se takvim ljudima zabrane nastupi. Narod isto treba da se pobuni, kao što su se u Hrvatskoj bunili tamošnji žitelji... -  istakao je voditelj za Informer.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    3. jul 2021 | 11:55

    Trebalo bi tako zabraniti i glumcima iz komsiluka koji pljuju po nama zabraniti da nastupaju kod nas - primer Emir Hadzifazbegovic !!!

  • Pa

    3. jul 2021 | 14:26

    Odgovorna je produkcija koja ih dovlači i naseljava po Beogradu

  • Radajan

    3. jul 2021 | 14:12

    Istog sam misljenja kao Amidzic,bravo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA