Kristijan Golubović ljubi tetovažu sa likom bivše: Ivanu najviše volim, ali Kristina mi je devojka

Bivši Zadrugar otkrio da će od Spalevićeve napraviti "pravi dijamant"

  • 7
Kristijan Golubović Printskrin: Youtube/Zadruga Official

Bivši zadrugar Kristijan Golubović otkrio je da se video sa bivšom suprugom Ivanom, kako bi prvenstveno video ćerku, a onda je istakao da od Kristine Spalevič neće odustati i da je čeka da izađe iz rijalitija Zadruga.

Naime, Kristijan je gostovao u emisiji Premijra Vikend Specijal, a tom prilikom je ispričao kako se juče video sa bivšom suprugom, te je imao priliku da priča o svemu, ali da Ivana nije zainteresovana da se pomire.

- Ja mogu da idem da vidim ćerku, da budem tamo tih nekih par sati, da se igram sa njom, da jedemo, ručamo, večeramo... I to je to. Ivana nije zainteresovana za nešto više - rekao je on.

Na pitanje novinara da li je i dalje voli, Kristijan je podigao rukav kako bi pokazao tetovažu sa likom njegove bivše supruge i poljubio je.

- Naravno, ja nju najviše volim, zato sam je stavio ovde da mogu da je ljubim. Ona je žena za sva vremena - priznao je Golubović, a na pitanje novinara šta je sa Kristinom Spalević, on je odgovorio:

- Ona mi je devojka. Njoj ću da se posvetim. Od stakla ću napraviti dijamant.

Podsetimo, Kristijan Golubović je putem društvene mreže Instagram objavio da će, ukoliko bude odgovarao kao donor, dati svoj bubreg Milici Adamović kojoj je potreban.

Kako nam je ona nedavno ispričala, njih dvoje su se čuli, ali tokom gostovanja u pomenutoj emsiji, nije bilo govora na tu temu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA