≫ 

Minja Samardžić u šoku zbog smrti bivšeg dečka, di-džeja Garniera: "I dalje ne mogu da verujem..."

- Prekinuli smo kontakt od kada je rešio da zauvek ostane u Americi što se desilo pred osmu godišnjicu naše veze - napisala je Minja

  • 1
Prinstkrin: Youtube/Wave Music.TV

Srpski di-džej Igor Garnier iznenada je sinoć preminuo u 31. godini tokom treninga u Vašingtonu, a njegova bivša devojka, sa kojom je bio na korak do braka, Minja Samardžić, ćerka Željka Samardžića, u šoku je zbog tužne vesti koju je primila.

Minja se ovim povodom oglasila na svom Instagram profilu.

- Malo je reći da me je vest šokirala... Prekinuli smo kontakt od kada je rešio da zauvek ostane u Americi što se desilo pred osmu godišnjicu naše veze. Živeli smo šest godina zajedno. S ljubavlju stvarali muziku koju su mnogi voleli. Bio je jako talentovan momak, vredan, i zdravih navika... I dalje ne mogu da verujem da se njegov život tako brzo završio.

- Najiskrenije saučešće njegovoj majci Renati i celoj porodici koja ga je beskrajno volela i podržavala ceo život. Neka mu je laka zemlja i večna slava - poručila je Minja putem Insta-storija.

Minjinu objavu u celosti možete pogledati u galeriji:

Tužnu vest je potvrdio njegov prijatelj. Prema navodima Kurira, Igor je pao u teretani, hitna pomoć je došla, ali su na kraju lekari mogli da konstatuju samo smrt.

Mladi srpski di džej, koji je godinama živeo u Americi, je radio uz jedno od najvećih imena elektronske muzike - Erika Prica. Bio je talentovan muzičar. Sa 6 godina je počeo da svira klavir, a pre 16 godina se upoznao sa elektronskom muzikom.

Iza sebe je Igor imao uspešne albume, a jedna od napopularnijih pesama je "Milka Canić", obrada numere "Barbra Streisand" popularnog sastava Dak sos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA