≫ 

Finalistkinja ZG živela kod Bekute: "Spavala sam između Mrke i Ane, čuvali su me kao bebu"

- Mrka me je gledao kao svoju ćerku i sve mi popuštao, a kod Ane je: "Nemoj da radiš ovo, nemoj da radiš ono" - rekla je Ivana

  • 7
Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić, Ivana Bogićević Ana Bekuta, Milutin Mrkonjić, Ivana Bogićević, Foto: ATA Images, Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Finalistkinja "Zvezda Granda", Ivana Bogićević, pred finale boravila je kod dvoje mentorke Ane Bekute, a sada je otkrila detalje zajedničkog života sa njom i njenim partnerom Milutinom Mrkonjićem.

Ana je Ivanu nedelju dana pred finale preselila kod sebe, podvrgla je posebnom režimu ishrane i treninga, a čak joj je i ustupila svoj krevet.

- Istina je da sam spavala između Ane i Mrke. Nunali su me, pevali mi pesmice, baš su me čuvali kao bebu - otkrila je Ivana u emisiji "Grand magazin".

Ivana je otkrila da je Mrkonjić, za razliku od Ane bio popustljivii, dok joj je njena mentorka branila neke stvari.

- Čika Mrka sve popušta. On mi je davao da pušim, Ana mi je to strogo branila. Znaš kako, mame više vole sinove, a tate ćerke, tako sam ja bila kod njih. On me je gledao kao svoju ćerku i sve mi popuštao, a kod Ane je: "Nemoj da radiš ovo, nemoj da radiš ono" - rekla je ona.

Podsetimo, Ivana se takmičila u Zvezdama Granda pre dve godine kada je pažnju privukla kada se pojavila u "jestivoj" haljini. Tada je imala drastičan višak kilograma, a sada se "prepolovila" i važi za opsanu zavodnicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA