≫ 

Dušan Jovančević nam je poslao poruke o Tanji: Tvrdi da su mu sinovi ovo pisali iz Srbije

"Svaka škola se plaća, ovu sam baš debelo platio", kaže Dušan kojem su deca navodno slala poruke u kojima tvrde da nisu srećna

  • 33
Dušan Jovančević Tanja Savić sa decom Dušan tvrdi da mu deca pišu da ne žele da žive sa majkom / Foto: Nikola Tomić, Ustupljeni materijal

Još uvek zakoniti suprug Tanje Savić, Dušan Jovančević, poslao je redakciji portala Telegraf.rs šokantne poruke, za koje tvrdi da su od njihovih sinova Đorđa i Maksima.

U tim porukama deca se ocu navodno žale na Tanju, pišu da ne žele da budu sa njom i da im otac nedostaje.

Dušan kaže i da više nema kontakt sa decom pošto im je Tanja, navodno, posle svega oduzela telefon.

- Naravno da sam zabrinut. Ona je prekinula kontakt između mene i dece. Novi ajfon sam deci kupio, pa im je izbrisala sve, čak i moj broj. Njen odgovor na sve ovo će da bude, pazi sad šta ti kažem - da sam ja lažov i psiho i da joj je psiholog savetovao da prekine kontakt između dece i mene, pošto budu uznemireni kad pričam sa njima - kaže Dušan.

Na pitanje da li postoji šansa da izglade odnos i da on bude korektan zbog dva sina koja imaju, Jovančević kaže:

- Nikad, Tanja je moja prošlost. Svaka škola se plaća, ovu sam baš debelo platio. Ja već imam druge planove i pravac, za Tanju nema mesta. Samo za Maksima i Đorđa, uvek će tata da ih čeka! Ovde su imali sve. Zdrav, normalan život sam im pružio. Od mene dobijate samo istinu, koliko god da je strašna. Samo istinu.

U porukama koje nam je Dušan poslao deca navodno, mešajući engleski i srpski, navode sledeće:

"Mrzim je, ona je najgora mama ikada", "Ne mogu živeti bez tebe, tata", "Mama kaže tata je budala, pusti ga", "Želim da živim sa tobom. Ja sam, Maksim, tata", "Tata, ona želi da mi oduzme telefon"...

Ovim povodom pokušali smo više puta da stupimo u kontakt sa Tanjom Savić, ali nije odgovarala ni na regularne, niti na pozive na WhatsApp, na kom je inače aktivna.

Pogledajte poruke koje nam je poslao Dušan Jovančević:

Video: Tanja Savić napravila žurku za rođendan svog sina

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    6. jul 2021 | 17:11

    Krenimo odmah od cinjenice da je otac falsifikovao Tanjin potpis da bi decu izveo nelegalno iz Srbije. Odmah mogu da pretpostavim da kada je spreman na takav cin da je odmah poceo sa ispiranjem mozga deci da bi ih okrenuo protiv majke. Mozda i nije tako ali opet covek je ucinio uzasnu stvar prekrsivsi zakon usput i dzaba mu sada sto pokusava da se opere nekakvim prepiskama.

  • Srbija

    6. jul 2021 | 16:56

    Govorim ovo kao dete razvedenih roditelja i neko ko je sa 8 godina prosao kroz taj pakao sa bratom svojim. Vrlo su ozbiljni sms koje je dete napisalo ocu nimalo naivni. Vidim komentare koji uglavnom govore o Tanjinom poslu, parama zalosno. Majka nije na pravi nacin po ovome dala iskrenu ljubav deci to se iz prepiski deteta vidi. Drugo zelja dece govori da ne zele uz majku nazalost. Dete mozes nagovoriti da kaze nesto ali ovo je vapaj deteta kome se zivot urusava sa jako malo godina sto je ozbiljan problem koji ce se kroz decu manifestovati kasnije. Dakle Tanja bi trebalo da vrati decu ako su ona tamo srecna to prepucavanje preko dece sa bivsim muzem je bolesno i smesno. Nije bitan ni Dusan ni ona vec to dvoje neduzne dece. Psiholozi da obave razgovor sa decom bez prisustva roditelja i da donesu odluku koja ce za decu biti najbolja bez da stite iciju stranu sem te dece.Drugo praviti od ovoga rijaliti je bolesno ne znam limuzina u Bg novinari slikanje te jadne dece izmrcvarene kojima to neprija mislim cemu to da se poboljša popularnost sta vec ne razumem. Totalno pogresno sa njene strane. Mozda taj Dusan nije cvecka verovatno da nije, ali za tu decu on je najbolji otac sto se po prepiskama vidi.Decu kod psihologa i tu ce se sve videti a ovo javnost da daje sud ko je sta je malo degutantno. Zelim toj deci da budu srecna samo ako je to ikako moguce. Decaci SRECNO Bog neka vas Blagoslovi.

  • Tetka Tetki

    7. jul 2021 | 00:16

    Ako vi mislite narode da je ovo napisano od strane dece pa zapitajte se samo kako nema pravopisnih grešaka na engleskom a mi svi znamo kad je neko ljut i iznerviran a pogotovu mala deca da prave greške u pisanju i gutaju slova ovo je sve iscenirano sa samo jednim ciljem da joj se oduzmu deca to je moje viđenje na ovu farsu ne bih želeo da joj oduzmu decu jer se borila kao lavica za svoju decu želim joj svu sreću ovog sveta sa njenom decom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA