Dušica pokazala kako je mazi stari-novi dečko, ljudi kažu da će Kiji teško pasti ovi kadrovi

Voditeljka je nedavno progovorila o pomirenju sa bivšim fudbalerom, koji je nakon njihovog raskida bio u vezi sa Kijom Kockar

  • 16

Voditeljka rijaliti-programa ''Zadruga'', Dušica Jakovljević, uplovila je ponovo u ljubavnu romansu sa bivšim fudbalerom Milošem Dimitrijevićem Čavom, a sada je podelila snimak na svom Instagram profilu i pokazala kako uživaju.

Naime, Dušica i Miloš se ne odvajaju, a ona je sada podelila jedan od emotivnih trenutaka.

Dok ju je dečko mazio, ona je zaljubljeno pozirala uz širok osmeh na licu.

Na kraju snimka Miloš ju je poljubio, a ona se ponovo zadovoljno nasmejala.

Voditeljka je pokazala i kako izgleda luksuzna vila u kojoj uživa sa svojim dragim, a pozirala je i u kupaćem na roze flamingu i pokazala vitku liniju.

"Kako će Kija reagovati na ovo?", "Uživajte, predivni ste", "Lep par, svaka čast", "Srećno ovaj put", "Ona ovo namerno radi, tako deluje", "Kiji će ovo teško pasti, pretpostavljam", neki su od komentara na društvenim mrežama.

Podsetimo, voditeljka je nedavno progovorila o pomirenju sa bivšim fudbalerom, koji je nakon njihovog raskida bio u vezi sa Kijom Kockar.

- Miloš i ja smo se upoznali pre devet godina, odmah pošto sam se razvela od svog bivšeg supruga. Upoznali smo se preko zajedničkih prijatelja i otpočelo je naše druženje. Simpatije među nama oduvek su postojale, međutim, život nas je razdvojio. On je otišao u Australiju gde je igrao fudbal, a ja sam imala svoj život i posao ovde - rekla je Dušica.

- Pre tri godine sam se preselila u Miloševu zgradu i tada smo obnovili vezu. U njoj smo uživali šest meseci ali smo opet raskinuli. Sad, kada biste me pitali zbog čega, ne bih znala da vam kažem. Verovatno iz nekih glupih razloga...- otkrila je Dušica.

- Nedavno smo shvatili da ne možemo jedno bez drugog i obnovili smo našu ljubavnu priču koja zapravo nikada nije ni prestala. Sve vreme je on bio u mom srcu, kao i ja u njegovom - istakla je Dušica.

Kako Dušica uživa u nežnosti sa Čavom, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragica

    6. jul 2021 | 16:42

    Taman su jedno za drugo, Mediokriteti🤮🤮🤮

  • Ana

    6. jul 2021 | 20:00

    Dušica ima dvoje dece kojima treba da bude uzor a ne da im svaki mesec dovodi novog dečka i očuha.Ponaša se kao neka starleta.Kija nije zlatna al je slobodna i može kako hoće.

  • Taraba

    6. jul 2021 | 19:03

    Matora koka se izgleda nikada nece udati! Sta talasa u prazno😁😁😁. Nema nista pametnije da se objavi osim ovih gluposti, ko je ona?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA