≫ 

Aleksandra Subotić traži firme da joj renoviraju stan za džabe: "Plaća li ona išta u životu?"

Na Tviteru su odmah napali Subotićevu da je počela "da prosi" za sponzore i da na "jadan način pokušava da dobije sve za džabe"

  • 9
Aleksandra Subotić Aleksandra Subotić, Foto: Instagram/sandrasuboticss

Aleksandra Subotić nedavno je najavila da će opremiti tatin stan, a kako joj se nije javio nijedan salon nameštaja, navodno je odlučila da ih sama pozove da je sponzorišu, što je izazvalo brojne rekacije.

Njoj je neko od pratilaca postavio pitanje putem Instagrama: "Kada planiraš da renoviraš tatin stan?", na šta je ona imala spreman odgovor.

- Tako je. Uskoro planiram da počnem s tim projektom. Još jednom bih pozvala sve firme koje se bave renoviranjem i proizvodnjom nameštaja u DM da mi se jave - napisala je navodno Aleksandra.

Na Tviteru su odmah napali Subotićevu da je počela "da prosi" za sponzore i da na "jadan način pokušava da dobije sve za džabe".

"Je l' to Aleksandra Subotić oprema stan ili to pak rade firme za dž?", "Aleksandra prosi za spoznora", "Jadan nači da dobije sve za džabe", "Plaća li ona išta u životu?", neki su od komentara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lol

    6. jul 2021 | 22:23

    Moze da pita sta hoce, ako se ko javi i odradi, LUD JE.

  • D. M

    6. jul 2021 | 22:55

    Ma odradiće ona to njima!

  • Bratanac

    6. jul 2021 | 23:05

    Od mene imas krecenje, ali pod uslovom da zajedno krecimo na 36 stepeni. Ako treba i zagletovacu gde treba, pa cemo zajedno da osmirglamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA