≫ 

Karleuša u nikad manjem bikiniju, ono "najkritičnije" viri: "Što nas mučiš? Baci i to sa sebe!"

Pogled na Jelenino telo i zanosne obline nikoga ne ostavlja ravnodušnim

  • 15

Pop zvezda Jelena Karleuša bukvalno gori koliko dobro izgleda, ali i od jakog sunca, jer se "pržila" u minijaturnom bikiniju.

Jelena se snimila u ogledalu, u crnom bikiniju koji je, kako se čini, nikad minijaturniji i prekriva samo one "najkritičnije" delove tela.

Pevačica je vidno crvena od sunčanja, na glavi ima kačket, a pogled na njeno telo i zanosne obline nikoga ne ostavlja ravnodušnim. 

Karleuša je ovaj vreli dan učinila još vrelijim, a nema sumnje da će na nastupu koji je očekuje večeras, na jednom prstoničkom splavu, bukvalno goreti.

"Bomba je aktivirana", "Što nas mučiš? Baci već jendom i te tračice sa sebe!", "Bukvalno goriš!" , "Kakva žena!", "E, da sam Tošić, samo jedan dan", "Vrelija od današnjeg dana", neki su od komentara.

Karleušine kadrove u nikad manjem bikiniju pogledajte u videu na početku teksta, kao i u galeriji u nastavku (2. i 3. fotografija), gde možete videti i još neka Jelenina provokativna izdanja.

Video: Karleuša oskudno odevena izašla na terasu, pa pokazala golu guzu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA