≫ 

Sinovi Branke Katić u avgustu dolaze u Srbiju! Njen stariji naslednik će volontirati na filmu

- Džo još ima dve godine srednje škole, ali voli Beograd - rekla je glumica

  • 8
Branka Katić Branka Katić, Foto: ATA Images

Proslavljena glumica Branka Katić nakon pauze radi na svojoj glumačkoj karjeri u Srbiji, a sada je otkrila da će tokom leta njeni sinovi biti sa njom u Beogradu.

Glumica je dve decenije živela u Londonu, a kako se poslednje dve godine posvetila karijeri u Srbiji, više vremena provodi u našoj prestonici, gde će joj se u avgustu pridružiti i njeni naslednici.

Brankin stariji sin će tokom leta volontitari na filmu, u kom će igrati i ona, a njen mlađi naslednik takođe će tada boraviti u Beogradu sa porodicom.

- Ove godine sam više u Beogradu nego u Londonu. Moj stariji sin Lui dolazi da volontira sad na filmu Koste Đorđevića koji radimo u avgustu. Džo još ima dve godine srednje škole, ali voli Beograd i evo dolazi on sa mnom u avgustu - rekla je glumica za Telegraf Jetset.

- Mislim da je sad neko vreme kada su moja deca dovoljno velika da mogu da viđaju svoju mamu malo manje, a sve ove poslovne prilike koje mi se ovde otvaraju su uzbudljive. Sada je dobro vreme da se vratim svojoj karijeri - dodala je Branka.

Video: Branka Katić: Glumac živi za svoju publiku

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Lilika

    7. jul 2021 | 22:17

    Lui i Dzo????

  • Duca

    8. jul 2021 | 07:37

    Ne laje kera sela radi već sebe radi.Zavoleli Srbiji?Ha,ha,ha,čuvena glumica po jednoj seriji pre sto godina i sinovi englezi,ha,ha,ha,...

  • Mladen

    8. jul 2021 | 08:50

    Sta sad ? Jel treba da se useremo što oni dolaze u Srbiju ? Stvarno ljudi nevazna tema , pa to je nebitno . Maskirate neke važne stvari šta nam se dešavaju u životima. Kolike su cene proizvoda po supermarketima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA