≫ 

Ana šetala zdravog psa u kolicima namenjenim za bolesne ljubimce: Vozilo platila 35.000 dinara

Koraćeva je novodno naručila model kolica ekskluzivnog brenda

  • 13
Ana Korać Ana Korać, Foto: Instagram/ana_korac

Ana Korać izazvala je burne reakcije javnosti kada je svog psa Stikera izvela u šetnju kolicima koja su namenjena za bolesne životinje.

Naime, Ana svog psa tretira kao ljudsko biće, pa kada je s njom u restoranu - sedi na stolici, a pravi mu i glamurozne rođendanske proslave u restoranima i vodi ga na putovanja.

Ona je svog psa "šetala" u kolicima koja su namenjena za ljubimce koji imaju zdravstvenih problema, pa se brzo umore. Međutim, Anin pas je sasvim zdrav i može da trči i skače, ali, po svemu sudeći, njoj to ne odgovara i iše voli da ga drži u kontrolisanim uslovima i da ga tretira kao da joj je dete.

Interesantno je da je cena ovih kolica u proseku od 100 do 200 evra, ali je Ana navodno naručila model ekskluzivnog brenda koji košta oko 300 evra, iliti oko 35.000 dinara, piše "Kurir".

Naravno, kako bi imala dobre fotografije, uskladila je svoju haljinu u žutoj boji s nijansom kolica u kojima je vozla svog ljubimca Stikera. Nakon njenog posupka usledile su burne reakcije.

"Šta je sledeće?", "Ovo je potpuno pogrešno, u njegovoj prirodi je da šeta", "Ana bi sve uradila samo da privuče pažnju na sebe", "Anin pas živi bolje od mene", "Namerno sve radi da bi je komentarisali", "Za sledeći rođendan stan u Beogradu na vodi", bili su neki od komentara.

Podsetimo, Ana je nedavno svom psu proslavila i rođendan, i to u jednom luksuznom beogradskom restoranu. Detalje proslave objavila je na Instagramu, a u prvom planu su bili ogromni baloni, vatromet, kao i velika torta za pse, a o takvoj dekoraciji i organizaciji sanjaju i mnoga deca.

Video: Ana Korać i njen pas u restoranu dele obrok iz istog tanjira

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    7. jul 2021 | 23:56

    Da uzme i za sebe jednu kolicu za bolesne

  • Peđa

    7. jul 2021 | 23:44

    Jadna je zemlja sa ovakvim devojkama i ženama. Zar ovo da bude majka? I posle se neko čudi što nas je sve manje. Stvarno ćemo ostati za pod jednu šljivu.

  • nikola

    7. jul 2021 | 23:21

    bolest teska bolest

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA