Kakva je bomba majka Tee Tairović o kojoj svi bruje zbog intimnog snimka

- Mamu pitam za sve, i za karijeru, za odnose s ljudima, kolegama, za ljubavne probleme, mama uvek najbolje zna. Mama mi se meša i u ljubavne odnose - rekla je jednom prilikom Tea

  • 8

 

Tea Tairović Tea Tairović / Foto: Marko Jovanović

Tea Tairović našla se u žiži interesovanja zbog eksplicitnog snimka koji je dospeo u javnost, a svi komentarišu i njenu majku od koje je pevačica, očigledno, nasledila atraktivan inzgled i lepotu.

Tei je majka Božica Malević bila velika podrška tokom takmičenja u "Zvezdama Granda", pa su tako svojevremeno, kad bi pevačicu videli na snimanjima Grandovih emisija s mamom, mnogi mislili da joj je drugarica.

Božica je vitka plavuša koja je, sudeći po fizičkom izgledu, pobornik plastične hirurgije. Voli da je uvek sređena i da nosi skupe krpice.

Inače, Božica je jedno vreme radila i kao voditeljka i profesorka, a ono što je posebno interesantno je i da se pojavila u spotu za pesmu pevača Miloša Bojanića, gde joj je partnera glumio voditelj Zoran Pejić Peja.

Inače, Božica se več neko vreme ne pojavljuje u javnosti, ali njena ćerka ponekad objavi njihove zejdničke fotografije koje naprave haos među muškarcima. Tea nikad nije krila koliko je bliska sa svojom majkom.

- Mamu pitam za sve, i za karijeru, za odnose s ljudima, kolegama, za ljubavne probleme, mama uvek najbolje zna. Mama mi se meša i u ljubavne odnose (smeh). Preterujem i ja malo, ne meša se mama baš u sve, ali uvek mi je bitno ono što mi kaže, sugeriše mi ako neko nije dobar za mene ili ako se ja ponašam loše, ona mi skrene pažnju. Ne upliće mi se previše u život, ali svaki put kad to uradi, ona je u pravu - izjavila je pre nekoliko meseci Tea.

Pogledajte u galeriji kako izgleda Teina majka Božica.

Video: Tea Tairović se nabrojala šuški: Kad je zamešala na proslavi samo su pljuštali evri!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA