≫ 

Kristijan se baškari sa Kristinom na bazenu: Čvrsto je zagrlio, pa nežno poljubio

- Kod nas je zaista ljubav velika i znam da ćemo da uspemo. Ja sa njim planiram budućnost, volela bih da dobijemo prinovu - otkrila je Kristina

  • 8
Kristijan Golubović, Kristina Spalević Kristijan Golubović, Kristina Spalević Printskrin: TV Pink

Pevačica Kristina Spalević napustila je rijaliti emisiju "Zadruga" i više se ne odvaja od svog dečka Kristijana Golubovića.

Naime, oni konstantno provode vreme zajedno, idu na bazen i uživaju, a sada su se uslikali u neočekivanom izdanju.

Naime, njih dvoje su uživali uz lubenicu i koristili i filter maske za lice. Njih dvoje trenutno vreme provode u Novom Sadu.

Kristina je prva podelila zajedničku fotografiju, da bi kasnije isto uradio i Kristijan, a nema sumnje da ljubav napolju cveta.

- Kod nas je zaista ljubav velika i znam da ćemo da uspemo. Ja sa njim planiram budućnost, volela bih da dobijemo prinovu, razgovarali smo o tome, i on želi da imamo zajedničko dete. Nemam problem s tim što Kristijan želi da živimo u Kruševcu, jer s njim mogu i na kraj sveta - rekla je Kristina za Star.

- Planiram da se pozabavim karijerom, Kristijan mi je podrška što se toga tiče, ali još ništa ne mogu sa sigurnošću da pričam i tvrdim, jer ako se desi beba, onda sve pada u drugi plan, planiram da se posvetim njemu i detetu. Sve je na kraju ispalo dobro, bolje nego što sam očekivala, Kristijan me je sačekao s poklonima i iznenađenjima, sve je super - izjavila je pevačica, koja je potom otkrila i šta misli o Kristijanovom odnosu s bivšom ženom Ivanom.

- Znam da se video sa ženom i ćerkom, pričali smo i o tome. On Ivanu voli, s njom ima dete, nemam problem da ih posećuje, da idu svi zajedno na ručak, sve to prihvatam, jer znam u šta sam ušla kada sam počela s njim. U njega i njegovu ljubav prema meni ne sumnjam, eto, ako budemo imali bebu, i ja ću biti u tom rangu, jer je normalno da voli i poštuje ženu koja mu je rodila dete. Ivanu nisam upoznala i sada ni ne razmišljam o tome, ako se i desi da se upoznamo, to će sve biti spontano, još je rano za neke stvari - zaključila je Kristina Spalević.

Video: Test za trudnoću je kao taster za parfeme: Kristijan nije napravio dete Kristini

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA