≫ 

Milica Pavlović: Da volim žene, priznala bih to!

- Mnogi su pokušavali da me isprovociraju i onda su govorili i pisali da sam u vezi sa tom i tom devojkom - rekla je Milica

  • 4
Milica Pavlović Milica Pavlović / Foto: ATA Images

Milica Pavlović od početka karijere intrigira medije kada je u pitanju njen ljubavni život. Nekoliko puta se govorilo o tome kako pevačicu privlače žene, te da je do sada bila u tajnoj vezi sa nekoliko njih.

Međutim, ona kaže da bi priznala, da je sve to istina.

- Ne bih imala problem da priznam da volim žene, da je to stvarno tako. Ljubav je nešto najlepše na svetu. Bitno je da volite. Loše je biti emotivno hendikepiran i ograničen, teško je kada neko ne ume da voli. Ljubav je tu da se širi u svakom obliku - rekla je.

Potom je otkrila i kako se osećala zbog natpisa u kojima su je spajali sa raznim muškarcima, ali i devojkama:

- Otkako sam stupila na scenu, mediji me spajaju sa mnogim muškarcima i devojkama. Mnogi su pokušavali da me isprovociraju i onda su govorili i pisali da sam u vezi sa tom i tom devojkom... - rekla je Milica.

Pavlovićeva je imala priliku da nekoga predstavi kao svog dečka, ali se više obazirala na karijeru.

- Mogla sam da nađem nekog muškarca i da ga predstavim kao momka i da time demantujem glasine. Izabrala sam da ćutim i da ne reagujem na stvari koje su me pogađale, već da rad i karijera govore za mene - bila je izričita Milica za Informer.

Podsećamo, pevačica je nedavno uslikana u društvu Nikolasa Saveljića, sina fudbalera Niše Saveljića, što je odmah svima bio povod da ga proglase njenim dečkom. Čak su se pojavili i neki detalji na kojima se videlo da su Milica i Nikolas boravili zajedno u Crnoj Gori. . Kako je Telegraf ranije saznao, Milica i sportista u vezi su već više od godinu dana, samo su uspešno skrivali svoja viđanja.

Video: Milica Pavlović uživa sa zgodnim Crnogorcem, a muškarci joj prilaze

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA