≫ 

Jelena Karleuša uzdrmala fanove odlukom, 8 godina posle skandala: Loši su dobili šta su zaslužili

- Inače, ja sam takva, dovoljno je neko pogrešno da mi se obrati, pa da ga precrtam, i to mesto i grad i državu... - deo je Jelenine objave

  • 19
Jelena Karleuša Jelena Karleuša / Foto: ATA Images

Jelena Karleuša objavila je na Instagramu informaciju koja je potpuno "uzdrmala" njene fanove, naročito one koji je duže od decenije nisu mogli ni čuti ni videti u Budvi, u Crnoj Gori.

- Posle godina i godina zaobilaženja Budve, zbog neprijatnosti koje sam iskusila na davnom poslednjem koncertu (gde sam srećom imala desetoricu iz obezbeđenja) odlučila sam da ponovo nastupim u tom gradu - počela je Jelena.

- Inače, ja sam takva, dovoljno je neko pogrešno da mi se obrati, pa da ga precrtam, i to mesto i grad i državu... A, kamoli kad neko naoružan krene na binu - nastavila je.

- Ali, okej, loši ljudi su dobili šta su zaslužili, a ja se družim sa vama u Budvi 24. jula! - poručila je Karleuša.

Podsetimo, incident koji Jelena spominje desio se u julu 2013. godine.

"Pevačica Jelena Karleuša podnela je, elektronskim putem, prijavu protiv jedne osobe zbog navodnog napada na nju u lokalu "Trokadero" u Budvi, 27. jula", naveli su tada crnogorski mediji.

"Podnošenjem prijave elektronskim putem, uz službenu belešku policijskog službenika koji je mejl primio, ispunjen je formalno – pravni uslov da se mejl takve sadržine može smatrati prijavom", naveli su tada u saopštenju Uprave policije.

"J.K, 28. jula 2013. godine u popodnevnim časovima, telefonom razgovarala sa policijskom službenikom CB Budva, kojem je kazala da je doživela neprijatnost tokom nastupa. Policijski službenik je J.K. uputio na podnošenje pismene prijave CB Budva, ali je ona kazala da nije u mogućnosti da to učini jer ubrzo putuje", pisalo je tada u saopštenju.

Srpski mediji su nakon incidenta pisali da je tadašnji suvlasnik budvanske diskoteke "Trokadero" Jeleni Karleuši tokom nastupa pretio pištoljem.

Već 29. jula 2013. godine tadašnji suvlasnik pomenute diskoteke, koji je Jeleni pretio pištoljem, identifikovan je i uhapšen.

Video: Samo da je vidite otpozadi: Jelena kao kristalna kaubojka nastupila na krcatom splavu u Beogradu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA