Suprug Dane Karić bio na ivici smrti: Imao je sepsu, zamalo smo ga izgubili...

- Bogu hvala, preživeo je, i predložila sam mu da počne da slavi slavu na dan kada je uspeo da se izvuče iz tog pakla - rekla je Danica

  • 2
Danica Karić, suprug Nikola Danica Karić, suprug Nikola Prntsk: instagram/danakaric

Suprug Danice Karić se pre nekoliko godina borio sa sepsom, a njegovi najbliži su se plašili smrtnog ishoda.

Pevačica, koja je sa suprugom nedavno krstila sina Bogoljuba, ispričala je zašto su svog sina krstili baš u manastiru sveca koji je pomogao njenom suprugu da prebrodi bolest.

Danica Karić i Nikola Stojiljković su nedavno krstili mlađeg sina Bogoljuba u manastiru Prohor Pčinjski, koji za ovaj par ima veliki značaj. Ovom prilikom je Dana ispričala i da je njen suprug bio ozbiljno bolestan i koja je simbolika da dete krste baš ovde.

- Još dok sam bila trudna s Bogijem, Nikola i ja smo razgovarali o tome kako pojedini ljudi preuzmu određenu slavu kada prežive neku nesreću. Budući da je on pre par godina imao sepsu, zamalo smo ga izgubili. Bogu hvala, preživeo je, i predložila sam mu da počne da slavi slavu na dan kada je uspeo da se izvuče iz tog pakla. Pogledali smo u kalendar i videli da je to Sveti Prohor Pčinjski - rekla je Danica za magazin Story i dodala:

- Naježili smo se oboje, jer ko je iz Vranja zna šta taj svetac i manastir predstavljaju. Palo mi je na pamet da bi bilo divno da bebu krstimo tamo i damo joj kršteno ime Prohor. Mada gajimo stara kumstva koja se prenose s kolena na koleno, Nikola je ipak odučio da tu čast poveri svom drugu Davoru. Tokom ceremonije osećala sam veliku radost i mir, koje ne mogu rečima opisati, a kada se obred završio, zaplakala sam od sreće.

Kao i većina mališana, Bogoljub je plakao jer je bio mnogo umoran. Taman mi se uspavao u naručju kada je krenulo skidanje i polivanje pa se malo uzbudio. Ali to je sve normalno - ispričala je Dana.

Video: Bogata srpska naslednica se porodila u Dubaiju: Rodio se Bogoljub Džunior Karić!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA