"Duša moje duše": Luna iz naručja ne ispušta malu Miu, emotivan prizor raznežio

Luna uživa u roditeljstvu

  • 10
Luna Đogani, Marko Miljković

Luna Đogani, Foto: ATA Images

Luna Đogani raznežila je sve fotografijom sa ćerkom Mijom koju ne ispušta iz ruku i, kako izgleda, uživa u roditeljstvu.

Đoganijeva je na Instagramu objavila novu fotografiju na kojoj pozira sa nalsednicom na ramenu, a svi su primetili da Mia, iako nemani mesec dana, već ima kosicu.

- Duša moje duše - poručila je Luna, a emotivan prizor raznežio je njene pratioce.

Đoganijeva je nedavno govorila o majčinstvu i ispričala da i ona i njen suprug Marko Miljković podjednako brinu o ćerki, koju su dobili 15. juna.

- Beba jede dobro, za troje. Ali je ne dojim. Tu je dohrana. Marko spava kao međed. Imamo dogovor, on radi, ustaje rano, ja ne radim, na porodiljskom sam i zadužena sam noću. On je tu ujutru, oko pet, šest, kad krene da vrišti. Ja malo odspavam. Menjamo pelene oboje. Nije od muškaraca koji se plaše, beže od toga, ne žele da učestvuju u tome. Od prvog dana ju je čuvao, pazio, mazio. Nekada imam problem da mu je uzmem iz ruku - rekla je ranije Luna.

Nanjnoviju fotografiju Lune i njene naslednice, ali i još neke njihove kadrove, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Suzi

    10. jul 2021 | 07:51

    To sto se luna ostvarila u ulozi majke je lapa stvar za svaku zemu ali preterse vise sa tim njenim pojavljivanjemnista novo nam ne prikazuje svi prolaze kroz tu srecu kad je potomstvo u pitamju

  • Bilja

    10. jul 2021 | 07:11

    Samo je bitno sta je prioritet u zivotu,drago mi je sto Luna sada ima sve,porodicu staru i porodicu novu,to nema cenu.

  • Hana

    10. jul 2021 | 02:17

    Predivno😍😍😍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA