Goca Tržan o problemima i vaspitanju ćerke: "Saznala sam da je išla u nargila bar, pa se pravdala"

- Imamo te situacije gde se stalno borim s tim što je deci sve dozvoljeno, što imaju previše izazova, a premalo svesti o tome sa čim se suočavaju - rekla je pevačica

  • 6
Goca Trzan Goca Trzan, Foto: Instagram/gocatrzan

Pevačica Goca Tržan ponosna je na svoju ćerku Lenu, ali je otvoreno govorila i o pojedinim problemima sa kojima se suočila kada je reč o vaspitanju naslednice.

- Lena je vrlo zrela i otresita, pa ume to da "ishendluje". Naravno da smo mnogo puta pričale, pokušavala sam da joj objasnim da neke stvari apsolutno nemaju veze s njom - započela je Goca.

Kako ističe, njenu ćerku ne zanimaju društvene mreže, iako je na Instagramu u jednom trenutku imala 20 hiljada pratilaca.

- Imala je profil sa dvadeset hiljada pratilaca i obrisala ga je, ne zanima je to. Ima drugarice, izlazi u školsko dvorište, a ne okolo.

Goca je ispričala i neke situacije u kojima je njena ćerka pratila društvo, ali joj je ona objasnila da to ne treba da radi.

- Par puta je otišla u nargila bar, pa sam ja to saznala, pa se pravdala kako su svi išli. Rekla sam joj da ako svi skaču sa mosta ne treba i ona da ih sledi. Imamo te situacije gde se stalno borim s tim što je deci sve dozvoljeno, što imaju previše izazova, a premalo svesti o tome sa čim se suočavaju.

- Lena još nije svesna da poznajem puno ljudi u ovom gradu, da teško može da se sakrije, što za nju može biti loše, ali će zapravo shvatiti da je to za nju veoma dobro jer će sutra biti zaštićena - rekla je Goca Tržan za medije, prenosi "Kurir".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Putin R.S

    10. jul 2021 | 14:47

    Ti si nasla da je vaspitavas, a bila si 100× gora od nje tada, a i sada nisi neki primer kada ides na nudisticke plaze i lupas svakojake gluposti.

  • Hm

    10. jul 2021 | 14:46

    Jao cuti zeno aman, aman, bila si sve i svasta u njenim godinama😁

  • 🤡

    10. jul 2021 | 15:40

    Tako mlada i vec u Nargila baru, sta sve neuvozimo od Arapa, turaka, dal biboni koristili nase rakije i konjake. Kuda ide ovaj svet.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA