Kristijan ljubi i mazi svoju ljubavnicu Kristinu, dok se ona tetovira: "Ljubavi, da li te boli?"

Kristina je čak upoznala Kristijanovog sina, a sada je pevačica napravila jednu promenu na sebi

  • 3

Kristijan Golubović i njegova rijaliti-devojka Kristina Spalević ne odvajaju se otkako su napustili rijaliti, uprkos tome što je Golubović prevario suprugu Ivanu sa njom u Zadruzi.

Kristina je čak upoznala Kristijanovog sina, a sada je pevačica napravila jednu promenu na sebi. Kristijan je objavio snimak na Instagram kako ljubi Kristinu dok ona prepravlja tetovažu na leđima.

"Ljubavi, da li te boli?", govorio je Kristijan i ljubio svoju izabranicu.

Podsetimo, Golubović je uvek isticao koliko mu je važna porodica i odnos s decom, a poznato je da je veoma vezan za sina Lazara, pa ne čudi što je on prvi koji se video s Kristinom.

Lazar je Golubovićev sin koga je dobio s Danijelom Đukić, koja je preminula 2019. godine od karcinoma dojke. On i Danijela se nisu zvanično venčali, ali Kristijan često kaže da mu je ona bila najveća ljubav u životu.

Osim toga, sa suprugom Ivanom ima ćerku Veru, a otkako ju je prevario u rijalitiju, ona se nije oglašavala za medije, uprkos brojnim spekulacijama o njihovom odnosu.

Kako Kristijan bodri Kristinu, pogledajte u videu na početku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA