Dok Tara i Ša traže stan, Ivana uživa na jednoj od najskupljih plaža u Crnoj Gori

Ivana ne skida osmeh sa lica i odlično se provodi

  • 9
Ivana Aleksić Ivana Aleksić, Foto: Instagram/_ivv_

Ivana Aleksić, bivša žena Nenada Aleksića Ša, ne mari što joj je bivši izašao iz rijalitija i traži stan sa devojkom Tarom Simov, već uživa na jednoj od najskupljih plaža u Crnoj Gori.

Ona je na odmoru u Herceg Novom, sa dve drugarice, a sudeći po kadrovima one se provode za sve pare s obzirom na to da su na jednom od najskupljih mesta na primoriju.

Smeštaj je od plaže udaljen svega 100 metara od mora, a za tri osobe noćenje je 50 evra, a u to nisu uračunati hrana i piće, niti ono što je potrebno devojkama dok se baškarte na plaži.

Hrana i piće inače koštaju kao i u luksuznim restoranima u Beogradu, dok je iznajmljivanje dve ležaljke i suncobrana oko 10 evra za ceo dan.

Podsetimo, Ivana je nedavno otkrila da li je stavila tačku na odnos sa Nenadom, a naglasila je da se ne plaši ni njegovog poziva nakon rijalirija.

- Mi smo razvedeni. Dobili smo rešenje i sve. Ja sam bila na sudu, on nije zato što je u rijalitiju i sam je kraj. Nekako nije logično da izađe da zna šta se dešava napolju. Njegov advokat je potpisao u njegovo ime. Mi smo dobili 7. juna rešenje o razvodu. Mi smo razvedeni skroz, skroz. Potpuno je stavljena i zakonski tačka na naš brak i emotivno kod mene još tamo negde početkom ili sredinom februara. Ja sam super.

- On je imao šansu kada smo imali sklapanje tog sporazumnog razvoda, mogli smo tada da se vidimo. Dozvolila je produkcija i sve sa advokatima. On je to tada odbio, tako da sada nema potrebe da me zove niti bilo šta. Tada smo mogli da se dogovorimo oko stvari koje su ostale. Što se tiče emotivnog dela, nema tu nikakve šanse - istakla je.

Kako se Ivana provodi na odmoru, pogledajte u galeriji u nastavku teksta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mara

    11. jul 2021 | 21:51

    Bas me zanima koja je ovo "najluksuznija" plaza 50.00e nocenje. Ovo vise nema ni u sutomore.

  • Discovery

    11. jul 2021 | 20:34

    Uživa na crnogorskoj plaži?! Ma ajte, molim Vas, ko još može da uživa u Crnoj Gori.

  • A sada

    12. jul 2021 | 09:27

    Pravac kod Vlade na bazene i uzivaj , bili bi ste bas lep par , iskreno !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA