≫ 

Željko Mitrović saopštio tužnu vest za fanove Zadruge: Peta sezona biće poslednja, ali to nije sve

Projekat koji su pratili milioni gledalaca, privodi se kraju

  • 26
Željko, Milica Mitrović Foto: Nikola Tomić

Željko Mitrović saopštio je da priprema 5. sezonu rijaliti programa "Zadruga", ali da će ona ujedno biti i poslednja!

- Posle tri neprespavane noći relativno sam dobro. Nekako se osećam kao da sam kod svoje kuće, ali jedva čekam da sve ovo prođe i da se dobro naspavam. Osećam veliko zadovoljstvo, pre svega zbog abnormalnog rejtinga i ogoromnog uspeha. Ako pogledamo sve te brojke, imamo više od 8.000 sati proizvedenog programa, preko 500 emisija, a prosečan rejting bio je bolji od svih dosadašnjih Zadruga - rekao je Mitrović.

Zadruga je, kako je istakao, jedan od najkomplikovanijih i najatraktivnijih show programa koji je ikada proizveden na planeti.

- To govorim pre svega iz razloga što su, ne samo u Srbiji, nego u barem osam zemalja, rejtinzi bili impresivni. Nenormalno je da u jednoj maloj zemlji, u kojoj ima preko 7 miliona stanovnika, imamo preko 3,5 milijardi pregleda samo na jutjubu. Setite se kada je Gangam stajl imao preko milijardu pregleda - cela planeta se drmala! Imamo preko 3,5 milijardi pregleda u ovoj sezoni, a u prethodne dve čak 7 milijardi. Ako otkrijem u čemu je tajna, onda to neće biti tajna, tako da ćemo taj recept čuvati - rekao je Mitrović.

Vlasnik Pinka najavio je i nešto drugačiji projekat i mnogo iznenađenje u Zadruzi 5.

- Suština je u tome da smo za Zadrugu 5 pripremili mnogo iznenađenja, formiraćemo jedan ceo blok, svi učesnici će imati više igara u zimskom periodu. Mi smo se bazirali previše na vodu, ali moram da kažem da je lepog vremena sve manje. U tom smislu ćemo se bazirati na sve one takmičarske igre koji će se igrati u zimskom periodu. Moram ekskluzivno da najavim da će Zadruga 5 biti poslednja Zadruga, jer spremamo nešto novo. Potencijalnim učesnicima je ovo poslednja šansa - rekao je Mitrović.

Podsetimo, pobednica 4. sezone je Nadica Zeljković, majka Kristine Kockar koja je pobedu odnela u prvoj sezoni ovog formata.

Video: Miksi Kristijanu opsovala mrtvu majku, on pretio da će joj silovati sina: Golubović diskvalifikovan

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Baki

    12. jul 2021 | 11:09

    Ne treba dozvoliti ni 5u

  • Ivan

    12. jul 2021 | 09:00

    Hvala bogu da sw ovo zlo vise ne prikazuje i truje decu.

  • Bakica

    12. jul 2021 | 09:44

    Tužno je bilo sve ovo do sada. I, bilo bi dobro da je ovo poslednja. Ne poznajem nikog ko to gleda, naravno, ni moja deca ni unuci. Ali, svi tabloidi ,najviše, o njima pišu tako da ne možete izbeći da ne pročitate bar naslove. Da se ja pitam zabranila bih takve gluposti pa bi i oni koji to gledaju trošili vreme na nešto pametnije. Nije tačno da morate da gledate ono što vam se nudi, ako nema ništa pametno daljinski odlučuje. Koliko para, sem ovim dzabalebarošima, je otišlo u humanitarne svrhe?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA