≫ 

Milica Kemez dobila montažnu kuću, ali ima problem: "Mora mnogo da se uloži, a ja nemam ni bicikl"

Dok su joj pojedini fanovi čak nudili pomoć oko opremanja montažne kuće, mnogi su je napali zbog toga što smatraju da je nezahvalna

  • 38
Milica Kemez, Bora Santana Zadruga 4, Finale Milica Kemez, Foto: Nikola Tomić

Milica Kemez u superfinalu "Zadruge 4" osvojila je drugo mesto i kao nagradu dobila montažnu kuću. Iako je bila presrećna što će napokon imati svoj krov nad glavom, sada kaže da joj neće biti lako da je opremi.

Milica se obratila pratiocima putem lajva na Instagramu, pa se požalila da je za kuću potrebno mnogo ulaganja, za šta ona nema sredstava.

- Evo da vam se javim ovako, navikli ste da me gledate bez šminke, čupavu. Dobila sam kuću, još uvek ne znam kako tačno izgleda, ali ljudi, to je montažna kuća, tu mora mnogo da se ulaže, a ja nemam ni bicikl. Ima 40 kvadrata - rekla je tužnim glasom Milica.

Ona je zatim dodala da je, i pored toga, presrećna što je osvojila drugo mesto.

- Presrećna sam, prvi put sam se osetila korisno. Vratilo mi se samopouzdanje. Sve mi je bilo crno u životu, nailazila sam na ogromna nerazumevanja i zlo. Svim nesigurnim devojkama, koje se bore sa anksioznošću želim da otvorim oči - rekla je Milica i dodala:

- Snimaću dugačke videe i kačiti na Jutjub, objasniću svim devojkama kako da veruju u sebe. Pišite mi koje teme želite da obrađujem. Želim da delimo korisne priče i dobru energiju - poručila je Kemezova i tako delimično otkrila čime planira da se bavi u budućnosti.

Nakon ove objave usledili su oprečni komentari. Dok su joj pojedini fanovi čak nudili pomoć oko opremanja montažne kuće, mnogi su je napali zbog toga što smatraju da je nezahvalna.

Video: Zorica u suzama: Vodim kući Milicu Kemez, imaće sve što imaju i moji sinovi

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sunce

    12. jul 2021 | 19:15

    Sto li sam ja skole zavrsavala i obrazovala se, a nemam ni kvadrat, krv prolila na fakultetu, sada za mizeriju radim, a ovakve osobe dobijaju stanove, frljaju se parama i hiljadama evra. UZAS KOLIKO SI NEZAHVALNA!!! OD HONORARA OPREMI PROSTAKUSO!!!

  • Dixi

    12. jul 2021 | 19:47

    A nisu skupi silikoni,nadogradnje ,tetovaze za to se ima a za opremanje kuce nema.Makaze u rukd pa radi i zaradi kao mnogobrojne tvoje kolege i koleginice frizeri.I ovp si dobila na patetiku a ne sto vredis i sto si pokazala nesto pametno i dobro .Sram te bilo

  • 123

    12. jul 2021 | 20:59

    Evo da ti pomognem. Zaposlis se, radis, zaradis pa malo po malo kao sav normalan svet. Veoma prosto.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA