≫ 

"Uspeo sam da zaradim nulu": Čorba progovorio o honoraru i u kakvom je sad odnosu s Kristijanom

- Promovisao sam srpske enklave na Kosovu u ovom formatu ovde i mnogo sam zadovoljan - rekao je bivši zadrugar

  • 4
Milan Janković Čorba Milan Janković Čorba, Foto: Nikola Tomić

Milan Janković Čorba i Teodora Bilanović uživaju u ljubavi nakon završetka rijaliti-programa "Zadruga 4". Čorba je otkrio u kakvim je sada odnosima sa Kristijanom Golubovićem i da li se kaje što je zbog sukoba između Kristijana i obezbeđenja kažnjen pozamašnom sumom novca.

- Odbrojavali smo dane. Jako nas lepe uspomene vežu za ovu kuću i na sve ono što smo doživeli ovde, ali treba nam odmora od svega - rekao je Čorba, a Teodora je ispričala kako su njihove porodice reagovale na njihovo učešće.

- Na početku nisu bili nešto za to, ali sada kada sam izašla vidim da su baš prezadovoljni. Za sada su zadovoljni zetom, imaju male zamerke, ali su zadovoljni - rekla je Teodora.

Nakon što je kažnjen zbog sukoba sa Kristijanom i obezbeđenjem, kaže da nije zaradio ništa.

- Uspeo sam da zaradim nulu. Izašao sam bez honorara, ali nisam očajan jer nosim mnogo lepa iskustva. Ovde sam se pokazao i kao kuvar i kao muzičar, osvojio sam devojku koju puno volim i koja me podržava u svemu, tako da mi nije krivo što sam izgubio jer znam da sam dosta toga dobrog ovde naučio i pokazao sam sebe. Promovisao sam srpske enklave na Kosovu u ovom formatu ovde i mnogo sam zadovoljan - rekao je Čorba za "Srbija Danas".

Kako kaže, sa Kristijanom je sad u korektnom odnosu.

- Videli smo se prve večeri kada sam izašao. Juče smo se ponovo videli. Ta dva dana između sam se posvetio malo sebi, malo smo se prošetali, udahnuli vazduh. Jako sam se loše osećao kada su ljudi krenuli sa svih strana, bio sam u konfuziji, ali sam sada prihvatio.

Video: Haos iza kulisa zbog Maje: Nakon svađe u studiju, Janjuš i Taki se potukli, jedva ih razdvojili

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gračanica

    13. jul 2021 | 00:12

    Koga si ti promovisao? Jao,gde pročitah ovo i o čemu Vi pišete😂

  • Jadnice

    13. jul 2021 | 00:03

    Sta si ti promovisao. Ja te se stidim.

  • paznjaaaa

    13. jul 2021 | 07:50

    Sramota da jedan momak sa Kosmeta ostane bez dinara , sta je to tako strasno uradio da mu se ne plati bas nista ??? Ne mogu da verujem !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA