≫ 

Unuka Ljubiše Samardžića izrasla je u pravu lepoticu, kažu da ima "anđeoske oči"

Sara voli putovanja i ima istančan ukus za oblačenje. Pratioci neretko komentarišu njen osmeh i prelepe plave oči

  • 4
Ljubiša i Sara Samardžić Ljubiša i Sara Samardžić / Foto: Instagram

Velikan jugoslovenske glumačke scene, legendarni Ljubiša Samardžić, preminuo je pre četiri godine, u 81. godini.

Iza sebe je ostavio brojne uloge po kojima će ga publika zauvek pamtiti, a život popularnog Smokija je, osim brojnih profesionalnih uspeha, obeležila i tragedija, kada mu je sin Dragan u 34. godini preminuo od leukemije.

Samardžić je utehu pronašao u unucima, a Dragan, njegov pokojni sin, za sobom je ostavio ćerku Saru, koja je izrasla u pravu lepoticu. Danas ima 27 godina i aktivna je na društvenim mrežama, gde privlači veliku pažnju.

Njen profil na Instagarmu sve više liči na profil jedne modne blogerke, a zbog lepote i modnog ukusa koji poseduje, postaje sve opasnija konkurencija zvezdama na Instagramu.

Sara voli putovanja i ima istančan ukus za oblačenje. Pratioci neretko komentarišu njen osmeh i prelepe plave oči.

"Lepotica", "Prelepa", "Najlepše plave oči", "Liči na deku", "Anđeoske oči", samo su neki od komplimenata koje Sara dobija u komentarima na društvenoj mreži Instagram.

Podsetimo, Ljubiša je preminuo 8. septembra 2017. godine, a prema sopstvenoj želji, sahranjen u porodičnoj grobnici, gde počiva njegov sin, a ne u Aleji zaslužnih građana, poput ostalih velikana iz svoje branše.

Kako izgleda Ljubišina unuka, pogledajte u galeriji u tekstu.

Podsetimo, kako je slavni Ljubiša dirljivo svedočio u svom autobiografskom dokumentarnom filmu "Panta rei", on je i dalje često "razgovarao" sa svojim Gagom, govorio mu šta rade i kako odrastaju njegova deca, ćerka Sara i sin Stefan.

- Sve smo učinili da pobedimo tu opaku bolest. Supruga Mira stalno je brinula o njemu, a ja sam danonoćno radio, snimao i slao novac klinici u Londonu. A kad je Gaga odlazio, mislio sam da neću izdržati, da će mi srce prepući, da će i meni uskoro doći kraj. Taj bol je bio ogroman, nezamisliv, ne postoji ništa strašnije za čoveka, nego da sahranjuje sopstveno dete. Tu su i ona grozna pitanja koja čovek sebi postavlja u takvim trenucima - zašto to našoj porodici da se desi, jesmo li u nečemu pogrešili... Bio je to košmar iz koga danima i noćima nisam mogao da izađem, emotivno i fizički sam potpuno pao, izgubio sam volju za bilo čim, sve dok me nije prenula i trgnula moja supruga Mira. Rekla mi je: "Čoveče, život je smrt, upamti to! Nastavi da radiš, jer ćeš u tome naći smisao opstanka". I bila je u pravu".

Video: Ivana dominira nad vrućinom: Juče se za njom okretao ceo grad a danas će se okretati ceo svet

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gojko sisa

    16. jul 2021 | 09:16

    Verovatno ste mislili na istancan ukus za svlačenje sudeći po ovim slikama.

  • Goca

    16. jul 2021 | 11:48

    Ovakve stvari me uzasavaju Deda legenda a unuka samo da prekrsti noge i da se slika Samo Jos fali da udje u rijaliti

  • stranac

    16. jul 2021 | 11:45

    Skoro svuda je sa naocare ma Za sunce Recimo da ima lepe oci ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA