≫ 

Preslatko iznenađenje za Miu Borisavljević i tek rođenu ćerku: Pevačicu muž raspametio iznenađenjem

Pogledajte kakvo je iznenađenje dočekalo poznatu pevačicu kod kuće nakon što je izašla iz porodilišta

  • 1
Mia Borisavljević Mia i Bojan; Foto: ATA Images

Pevačica Mia Borisavljević i njen partner Bojan Boki Grujić 10. jula postali su bogatiji za još jednu ćerkicu, kojoj su dali ime Tea.

Mia je odlično podnela porođaj, a samo tri dana kasnije iz porodilišta se vratila kući, gde joj je muž pripremio preslatko izenađenje.

Ceo stan bio je ispunjen roze i belim balonima, plišanim igračkama i stvarima za bebu, dok je za ponosnu mamu kupljeno prelepo cveće za dobrodošlicu.

Ipak, najveću pažnju pratilaca na Instagramu privukao je presladak kutak za bebu.

Podsetimo, pevačica je ćerku na svet donela carskim rezom, a nakon porođaja objavila je sliku iz porodilišta i otkrila kako se njena naslednica zove.

- Zdravo svete. Ja sam Tea Grujić, sestra Emina i ćerka Bokijeva i Mijina. Rodila sam se danas u 12:45h, teska sam 3,160 kilograma i dugačka 52 centimetara - počela je objavu pevačiaca.

- Čupava sam, crna, baš kakvu me mama sanjala još u petoj nedelji trudnoće. Hvala mojoj doktorki Sladji koja mi je pomogla da bezbrižno dodjem na ovaj svet i hvala svima na čestitkama i lepim željama. Odoh sada da spavam i gledam svoja bebeća posla. Voli vas vaša Tea - napisala je Mia na Instagramu.

Inače, ime Tea je grčkog porekla i znači "boginja", "Božji poklon" ili "Božji dar".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA