≫ 

Ljupka "prošetala" nikad dublji dekolte! Žena od sultana ima šlic do boka i ispod ne nosi donji veš

Ne zna se čiji je stajling privukao veću pažnju, a koja dama vam se najviše dopada, procenite sami

  • 7
Vrnjačka Banja

Aleksandra Mladenović, Foto: ATA Images

Koncert "Vrnjačka muzička noc" koji je sklopu ovogodišnjeg Vrnjačkog karnevala okupio je brojne poznate ličnosti, među kojima su se našle mnoge pevačice koje su se potrudile da se o njihovim stajlinzima i te kako priča.

Ljupka Stević odlučila se za providnu haljinu sa ogromnim dekolteom, tako da je izgledalo da će svakog momenta da pokaže više nego što bi trebalo, a nema sumnje da titula "najveći dekolte" ide upravo njoj.

Tijana Milentijević, poznata po svom hitu "Žena od sultana", raspametila je sve u dugoj haljini sa dubokim šlicem do kuka. Mnogi se pitaju da li je pevačica ispod haljine imala donji veš s obzirom na to da se on nije čak ni nazirao.

Tamara Milutinović, koja već neko vreme uživa u ljubavi sa fudbalerom Darkom Jevtićem, ponela je belu kombinaciju sa resama. Krecija je toliko kratka da niko nije mogao da odvoji pogled on njeih dugih nogu.

Aleksandra Mladenović pojavila se u pantalonama i topu ispod kog nije imala brus. Ona je blistala u ovoj kombinaciji koja joj, sudeći po reakcijama, i te kako pristaje.

Najveću pažnju definitivno je privukla voditeljka Bojana Ristivojević. Ona je na sebi imala crvenu haljinu koja je istakla njen trudničku stomak, a mnogi komentarišu da Bojana blista i uživa u drugom stanju.

Kako su se poznate dame, ali i muškarci, skockali za koncert u Vrnjačkoj banji, pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

Video: Ljupka progovorila o tome ko je slupao Šarićevog Bentlija i šta se tada zaista desilo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Maja

    14. jul 2021 | 08:59

    Da ne hodaju polugole ne bi bile primecene.O pevanju ,ups vristanju da ne pisem.

  • Giga

    14. jul 2021 | 05:47

    Ma sve dame.Sreca pa postoji termin dama, inace bi bile obicne......

  • Obučeni su

    14. jul 2021 | 01:21

    Svi osim jedne sa svih ovih slika toliko jadno,bedno,neukusno i vulgarno,da je to prosto nezamislivo,da ovako danas izgleda nasa pevačka scena.Para imaju puno ali ukus i osnovno ponašanje,nigde.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA