≫ 

Teodora i Goca ne pričaju sa Anđelom, mama Džehva ga pecnula: Novi zet je bolji od prethodnog!

- Nismo u dobrim odnosima, nije ni Teodora! - kazala je Gordana

  • 5
Gordana Džehverović, Anđelo Ranković, Teodora Goca, Anđelo, Teodora / Foto: Marko Jovanović, A. Nalbantjan

Gordana Goca Džehverović kaže da ni ona ni njena ćerka više nisu u dobrim odnosima sa Teodorinim bivšim dečkom Anđelom Rankovićem!

Naime, kada je Ranković stigao na žurku mama Džehva upitana je da li će se pozdraviti, a onda je rekla:

- Nismo u dobrim odnosima, nije ni Teodora!

Na pitanje kakav je novi zet Nino Čelebić, Goca je "pecnula" Anđela.

- Pa da ti kažem, dobar je! Bolji od prethodnog - rekla je.

Nekadašnja rijaliti učesnica istakla je i da se nada da će presuda u porodičnom sporu koji vodi već dve decenije, uskoro stići.

- Treba neka presuda da bude, ja mislim da je to kraj, posle 21 godine - rekla je za Pink.rs Goca, koja je upitana i da prokomentariše vezu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša.

- Kako da vam kažem... Ja sam uvek za ljubav. Oni sada misle da je to prava ljubav, a mi ne znamo da li jeste ili nije. Pođem od svoje Teodore, oni tad tako razmišljaju. Svako snosi posledice svog ponašanja, svako odgovara za svoje greške. Biće tako i sa Ša - poručila je.

Video: Policija uletela i prekinula snimanje Teodorinog spota: Ona i igračice u gaćicama upale na pumpu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 7 up

    14. jul 2021 | 10:34

    Istina je da Anđelo nije nimalo sazreo od Zadruge 1. I dalje se ponaša kao klinac kojemu su poanta života izlasci i vaćarenja sa kojekakvim starleticama, splavarušama, hostesama. Ali to je dečko koji ima dobru dušu, i nikad nije koristio Teodoru za neki svoj lični marketing. Pa oni su nakon završetka zadruge krili vezu kao zmija noge. On je uvek bio tu kao podrška, i na izdavanju prvog albuma, i na ulaz festivalu, i na zarukama njenog brata, ali nikad nijednog storija objavio nije, a kamoli nešto više. Uvek je nju i njenu famoznu karijeru stavljao ispred sebe. Evo ni sada u Zadruzi nikad ružnu reč rekao nije ni za nju ni za Gocu ili nekog drugog iz njene porodice a Goca naprotiv ne propušta priliku da ga popljuva i ponizi. Tako je bilo od samog početka njihove veze. Prodavala je priču kako ih kao podržava kad je ušla u reality a svi koji smo pratili znamo koliko ga je puta ohakala sa Milanom Miloševićem, koliku tenziju im je pravila, čak im se i u krevet uvalila. Ne znam samo po čemu je dotični Nino bolji?! Leziljebović koji je stariji od Teodore desetak godina, živi na njenoj grbači otkad su objavili vezu. Košarkaš koji nigde ne igra, već sebi nabija pratioce na račun njenog imena. Niko za njega znao ne bi da nije njen dečko, toliko o tome koliko je uspešan bio. Tako da bi Goci pametnije bilo da se pokrije ušima i ćuti. Ok, Anđelo više nije deo Teodorinog života. Uspela si ženo, želje su ti ispunjene i čemu o da potreba da ga konstantno omalovažavaš i pominješ.

  • Ja

    14. jul 2021 | 10:06

    Anđelo mi je kao curica.Za sve mora da pita mamu i uju kao da ima 10 godina.

  • Mima

    14. jul 2021 | 12:13

    Anđelo je samo kulturan i lepo vaspitan momak.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA