≫ 

"Najzgodnija si od svih Rodićki!": Nataša pozirala u kupaćem i pokazala u kakvom luksuzu uživa

Rodićka je pokazala savršenu liniju u roze kupaćem kostimu, na sebi je imala i kačket, a grudi i zadnjica su bile u prvom planu

  • 5

Nataša Rodić već nekoliko dana uživa u Crnoj Gori, odakle se redovno oglašava i objavljuje fotografije na društvenoj mreži Instagram.

Tako je i ovog puta najstarija sestra Rodić častila svoje pratioce izazovnim fotografijama i neodoljivim prizorima Crne Gore.

Naime, ona je pozirala pored bazena u roze kupaćem kostimu, na sebi je imala i kačket, a grudi i zadnjica su bile u prvom planu.

Njeni pratioci su bili oduševljeni kadrovima, a komentari na račun njenog izgleda su se nizali.

"Samo uživaj!", "Ne zna se koja lepotica Rodić je lepša!", "Najzgodnija si od svih sestara Rodić!", "Mamiš uzdahe!", "Kakva zadnjiva", samo su neki od komplimenata koje je Nataša dobila.

Na ostalim fotografijama sedi kraj bazena i pije vino, te je očigledno da Rodićka ume da uživa u odmoru.

Nataša je postavila i video-snimak u kojem pokazuje lepote dvorišta u kojem se nalazi, kao i prelepi pogled kojim se naslađuje i puni baterije za nove radne pobede.

Podsetimo, Nataša je najstarija sestra iz porodice Rodić. Druga po redu je Bojana, supruga Mirka Šijana, a najmlađa je Bogdana, supruga Veljka Ražnatovića.

Na početku teksta pogledajte video - luksuz u kojem Rodićeva uživa, a u galeriji su najnovije fotografije prelepe Nataše.

Kako izgleda Nataša u letnjem izdanju, pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kekw

    15. jul 2021 | 12:04

    Čime se bavi? Da nije i ona “instagram model”?? 🤣🤣

  • По

    15. jul 2021 | 15:01

    Ове Родићке ко Кардашијанке само се сликају ај Одморите нас мало.. Радиш ли ишта осим сликања

  • BOBA

    15. jul 2021 | 16:20

    Njene sestre su zategnute kao praćke a ova devojka ima višak kilograma ali je simpa i vešto krije nedostatke, bolje da ljulja nego da žulja. Zabacila Rodićka udicu pa ko se upeca, pi mogućstvu tatin ili mamin sin.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA