Kaća Grujić se premišlja oko svadbe: Evo šta planiraju Gobeljini roditelji, nestrpljivi su

- Kaća bi čas svadbu sa hiljadu zvanica, a čas bi da sa Markom ode negde daleko i da to bude romantična svadba na plaži sa dvadesetak gostiju - priča izvor

  • 0
Katarina Grujić, Marko Gobeljić Katarina Grujić, Marko Gobeljić Prinstkrin: Instagram/katarinagrujic.doll

Katarina Grujić najavila je svadbu s fudbalerom Markom Gobeljićem za sledeću godinu, ali je navodno odlučila da to prolongira.

Kako prenose mediji, pevačica je najpre želela veliku svadbu, ali se sada premišlja. Izvor blizak pevačici tvrdi da je ona ta koja će odlučiti, a da je Gobelja sve oko svadbe prepustio svojoj verenici.

- Marko je divan, obožava Kaću i ispunjava sve njene želje - govori izvor blizak pevačici za Scandal.

- Međutim, njegovi roditelji planirali su veliko veselje, kao uostalom i Kaćini, a onda su čuli kako je Kaća rekla da joj se svakog dana menja mišljenje! Čas bi svadbu sa hiljadu zvanica, a čas bi da sa Markom ode negde daleko i da to bude romantična svadba na plaži sa dvadesetak gostiju. Želja joj je da to bude negde na moru i da sve zvanice uživaju i provesele se - objašnjava izvor.

Gobeljini roditelji su veoma uzbuđeni i jedva čekaju da im se kaže kada mogu da krenu sa pripremama venčanja.

- Markovim roditeljima je bitno da se sve unapred reši i da se krene sa pripremama. Zato insistiraju da znaju kad, gde i kako snajka želi da proslavi udaju. Ovako se Kaća premišlja, panika je sve veća, a oni su ko zapeta puška da dele pozivnice za svadbu. Marko se u to pak ne meša. Kako god da Kaća reši, tako će i biti. Čak se našalio i rekao majci da je uzbuđena kao da ona treba da se udaje - završava izvor.

Podsetimo, fudbaler je pre mesec dana verio pevačicu Katarinu Grujić, a glasine da je pevačica trudna sve su glasnije, jer se na poslednjem nastupu koji je održala nazirao trudnički stomak.

Video: Negirala trudnoću, ali sad je očigledno: Kaća Grujić prvi put pokazala trudnički stomak

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA