≫ 

Mirka Vasiljević otkrila kako će se poroditi: Ono što je rekla o Vujadinu sve je iznenadilo

- Svaki porođaj je priča za sebe. Meni je najbitnije da ja budem bezbedna i da se beba rodi živa i zdrava - rekla je glumica

  • 8
Mirka Vasiljević Mirka Vasiljević, Printskrin: TV Pink

Glumica Mirka Vasiljević ne krije uzbuđenje zbog četvrte trudnoće i smatra da je upravo to još jedan dokaz ljubavi između nje i fudbalera Vujadina Savića

Mirka ističe da je svaka njena trudnoća bila željena i voljena, a očigledno ona nije kao većina trudnica, te kaže da nema potrebe da je fudbaler razmazi u drugom stanju.

- Vujadin i ja trudnoće nismo čekali, nego se to odmah dešavalo. Svaka trudnoća je bila voljena i željena. Prihvatila sam to sve kao prirodne promene koje se kod žene dešavaju. Za sada u trudnoći nema nikakvih problema, slušam lekare i to je najbitnije. Sa druge strane nema razloga da me Vujadin razmazi tokom drugog stanja. Kroz emotivne stvari prolazimo različito u životu - rekla je Mirka i dodala:

- Ovo je jedna prirodna pojava i žena ima mogućnost da uživa u tome. Danas se susrećemo sa tim da žene imaju problema sa trudnoćom, začećem i da vode brojne komplikacije, i zaista mi je žao zbog toga. Sada se sve više dešavaju ozbiljni problemi budućim majkama. Zbog svega toga nema razloga da se razmazim. Deca su mi uvek tu da mi nešto prinosu i donesu, kad god ja ne mogu. Tu su dva velika muškarca i uvek su tu za mene.

Mirka ne krije da ima pozitivnu tremu pred porođaj, a iako se u krugovima ljudi koji su bliski glumici i fudableru priča da oni čekaju devojčicu, ona nije želela to da potvrdi.

- Bude pozitivna trema pred porođaj. Imala sam neobične situacije kroz ceo život, jer svaki lekar ima svoje viđenje kada će se porođaj dogoditi. Svaki put je neizvesno gde ću se poroditi jer nikad ne znam u kom ću gradu završiti do tada. Svaki porođaj je priča za sebe. Meni je najbitnije da ja budem bezbedna i da se beba rodi živa i zdrava. U 21. veku toliko mogućnosti postoji - rekla je Mirka.

- Još uvek nismo saznali pol deteta. Do nekog septembra ili oktobra ćemo saznati tačan pol. Termin je negde početkom oktobra, međutim uvek to bude deset dana ranije ili kasnije. Porađaću se i ovog puta prirodnim putem. Srbija mi je sigurna opcija za porođaj, ali videćemo vremenom kako će se stvari odvijati - rekla je glumica.

Video: Kakva ekipa! Pinkova zvezda, Mirka, Vujadin i Ceca se zajedno baškare na moru

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miladin

    15. jul 2021 | 22:27

    Sve pohvale za ovu gospodju, dok je ovakvih zrna mozemo se nadati da se srpski rod širi i da nas ima, srecno i Bog vam dao zdravlja.

  • Stasa

    15. jul 2021 | 22:49

    Bravo! Ovo treba da bude primer svakoj mladoj devojci

  • Jelena

    15. jul 2021 | 22:45

    Boga mi, svaka cast na hrabrosti. Respekt.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA