≫ 

Dejan Matić o preseljenju sa porodicom u Austriju: Sinovi će mi biti pismeni na nemačkom jeziku

- Bili su me željni i žena i deca, zato je ovih godinu i po dana bilo baš fenomenalno - rekiao je Dejan

  • 6
Dejan Matić Dejan Matić, Foto: A. Nalbantjan

Pevač Dejan Matić pre nekoliko godina odlučio je da se sa suprugom Jelenom i njihovim sinovima Zoranom i Konstantinom preseli nadomak Beča, zbog čega se nijednog trenutka nije pokajao.

Dejan je otkrio po čemu se razlikuje njegov život u Beču i u Beogradu, a naglasio je da je još jedan plus to što će njegovi sinovu biti pismeni na nemačkom jeziku.

- Živimo u mestu pored Beča. Zbog posla moram da budem u Srbiji, trudim se koliko god mogu da sam tu i da me ima na sceni. Život u Beogradu i Beču razlikuje se utoliko što ja ovde kad završim svoje obaveze odem gore i posvećen sam deci i supruzi. Mislim da mnogo više vremena imam za njih nego da smo bili ovde - rekao je Dejan.

- Oni imaju opciju da se vrate pismeni na nemačkom jeziku, eto im jedan zanat u rukama, samo tako da gledamo to je jedan plus - rekao je pevač za Blic.

Dejan je period pandemije, kako je rekao, iskoristio da uživa u svakom trenutku sa porodicom, a naglašava da će u narednom periodu morati da se radi.

- Trudim se da iz svake negative izučem bar mrvicu nečeg pozitivnog, dobrog. Skoro godinu i po dana sam se preusmerio na decu i porodicu, tako da smo počeli da sviramo klavir, krenuli su u muzičku školu! Prošle godine sam proveo pet nedelja sa porodicom na Tasosu, čovek sam koji voli more i pristao bih da ceo život provedem na moru, bez problema - rekao je on.

- Mislim da se taj odmor više nikad neće ponoviti. Moraće da se radi, tako da sam dosta toga pozitivnog izvukao iz cele ove situacije. Bili su me željni i žena i deca, zato je ovih godinu i po dana bilo baš fenomenalno - dodao je Dejan.

Video: Dejan Matić prvi put o tome kako su Saša i on ostali slepi

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Petar

    15. jul 2021 | 23:30

    Tamo i ostani.

  • Tika

    16. jul 2021 | 07:58

    Zorane, Dragane, zvani Petre svi te citaju kao bukvar. Zloban si mnogo, bre. Zasto ti smeta ako neko radi nesto za dobro porodice? Pa ne moze biti postenije. To je za svaku pohvalu. A sto znas vise jezika to vise vredis. Uvek bilo i bice.

  • Zoran

    16. jul 2021 | 07:45

    Tamo pevaj svabama na svapskom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA