≫ 

Miljkovići kupili novi stan! Luna konačno ima ono za čim je patila, otkrili i kako su ga platili

Marko je naveo da imaju gostinjsko kupatilo, te naglasio da nije u pitanju WC, već da gostima žele da priušte isti komoditet kao i sebi

  • 63
Luna i Marko, novi stan Luna i Marko, novi stan, Printskrin: Youtube/Sikter Tube

Luna Đogani i Marko Miljković uživaju u svakom danu roditeljstva i zajedničkog života, a sada su se svojim fanovima pohvalili da su rešili veoma bitnu stavku u životu - stambeno pitanje.

Naime, rijaliti-par pazario je novu nekretninu na Bežanijskoj kosi, te su odlučili da daju fanovima mali uvid u to kako izgleda njihov dom.

Snimak novog stana objavili su na svom Jutjub kanalu, a na početku istog, dok su se vozili ka novoj zgradi, rekli su:

- Imamo baš povoda za slavlje, kupili smo stan! Da ne bude posle dža, bu, deo smo platili kešom, deo je bio kredit. Dakle, kredit je u pitanju, da ne bude posle kupio ovaj i onaj, mi smo sami stvorili stan i uživaćemo od novembra, kad bude useljiva zgrada. Imate ekskluzivnu priliku da pogledate stan, kako će izgledati, raspored prostorija. Mislim da je to pri kraju - pričao je Marko.

- Daj bože, ne znam da li su namestili parket i pločice koje smo birali - rekla je Luna.

- Stan je na Bežanijskoj kosi, idemo tamo sad da pogledamo. Stan je fenomenalan, nama će skroz da legne - pohvalio se Marko, a Luna je dodala:

- Da, još kad se to sve dotera i napuca. To ćemo polako kako budemo želeli. Ne mogu da dočekam i mnogo mi je drago da smo uspeli sve to, kako smo i zamislili. Za par meseci će Mia imati svoju sobicu, jedva čekam.

- Imamo i garažu, ali ne znam da li ćemo to snimiti, mislim da nema potrebe. Snimićemo samo ovaj gornji deo - rekao je Marko, nakon čega su prikazali zgradu i ušli u stan.

Luna je provela Marka kroz stan, koji je snimao sve, dok je ona objašnjavala šta će se gde nalaziti.

Marko je naveo da imaju gostinjsko kupatilo, te naglasio da nije u pitanju WC, već da gostima žele da priušte isti komoditet kao i sebi.

Đoganijeva je onda pokazala ćerkinu sobu i sa oduševljenjem rekla:

- Ovo je najlepši deo, Mijina soba. To će sve mama lepo da joj sredi. Imaće krevetac, garderober svoj, tapete - objasnila je mama.

Nakon toga, pokazali su kuhinju, dnevni boravak i veliku terasu.

- Za ovim sam najviše patila, napokon imam veliku terasu - rekla je Luna.

Poslednje prostorije, ali možda i najbitnije za Lunu i Marka, bile su spavaća soba i kupatilo. Kako su objasnili, zamislili su taj deo kao "mali apartman", jer je kupatilu u sklopu spavaće sobe i samo oni će ga koristiti.

Iako su rekli da neće, Miljkovići su pokazali na kraju i garažu zgrade, te naglasili da jedva čekaju novembar, kada je predviđeno da sve bude gotovo.

Kako izgleda Markov i Lunin novi dom, pogledajte u galeriji u tekstu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sara

    16. jul 2021 | 13:51

    Ucis i radis na sebi ceo zivot- nemas nista.Udjes u rijaliti i preko noci postanes uspesan...Tuzna realnost nase jadne zemlje

  • Aaa

    16. jul 2021 | 13:40

    Kako ti ste vi kreditno sposobni,pa mozete dici kredit,u kakvom ste preduzecu zaposleni???

  • lepi

    16. jul 2021 | 13:38

    kako na osnovu cega ste vi dobili kredit

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA