Šokantna objava Vedrane Rudan, razvodi se nekoliko dana posle venčanja: Zove se Živorad, a ne Vito!

Krajem lipnja Vedrana je podijelila fotografiju vjenčanog prstena te je na blogu objasnila sve detalje vjenčanja sa 16 godina mlađim muškarcem u Opatiji, no čini se da idila nije dugo potrajala

  • 14
Vedrana Rudan Vedrana Rudan / Foto: ATA images

Nekoliko dana nakon što je javnost ostavila u čudu objavom da se razvela posle 30 godina braka, te da se udala za 16 godina mlađeg muškarca, Vedrana Rudan ponovo šokira.

Naime, ona je objavila tekst sa naslovom "Moj treći razvod", u kojem je istakla da ju je novopečeni partner i muž lakao kako se zove, te da je, zapravo, Srbin.

- Je**e! Da mi je to netko rekao? Ljubav mog života u trenu se pretvorila u horor. A sve je bilo na našoj strani. Ja sam imala lovu i želela njega, on je želeo mene jer sam imala lovu. Bili smo idealan par. Razvod će biti skup k’o miksana jaja svetog Petra - počela je Vedrana.

- Kako nam je bilo lepo! U Orebiću mi je iz nečijeg vrta ukrao sadnicu dubrovačkih korala. Kad bismo izašli na večeru plaćao je mojim novcem, ali je naručivao hranu bez soli jer imam visok pritisak. Mojim je parama kupio auto na svoje ime, ali me tim autom vozio na hitnu kad bi mi skočio ili pao pritisak. Sve je bilo tako je**no normalno - nastavila je Rudan.

- A onda sam čula kako govori u mobilni: "Da, Živka, ništa se nije promenilo, slavićemo u Vili Opatiji. Ne brini, neće biti samo povrće kuvano na pari, vlasnik mi se zakleo da će biti i prasetine i ćevapa…". Srce mi je krenulo u tutanj, pa stalo. U nedelju je trebalo da slavimo rođendan njegove kćeri Vivienne, dobila je ime po kreatorki Westwood. Svi smo je zvali Wivi. Moj se budući bivši muž zove Vito, u ličnoj mu piše Vito Benvenutto - napisala je Vedrana.

- Neki su mi prijatelji zamerali što sam se udala za Italijana, to je bilo pre ovog fudbalskog prvenstva. Ne vole Italijane jer na granici zaje**vaju zbog PCR-a. "Udajem se iz ljubavi, ostavite me na miru, nije bitno odakle je ko, svi smo crveni ispod kože, glavno da je dobar čovek." Branila sam zločinca iz dubine srca svog. A onda… Sačekajte, samo da popijem Linex forte - nastavila je.

- Kad je isključio mobilni, rekla sam: "Na rođendan neće doći nikakva Živka! Nema je**ne šanse! Kako to možeš učiniti Wivi?! RECI KO JE ŽIVKA?!" Seo u ćošak dnevnog boravka i promucao: "Voliš li me?" "Naravno da te volim? Kakvo je to pitanje? Ali svaka ljubav ima svoju granicu. Ne volim te toliko da bih s nekom Živkom sela za isti sto. Jesi normalan? Zaboravio si šta su nam radili? Nije to bilo pred sto godina, bilo je pred samo trideset. KO JE ŽIVKA?!"

- Priča je jeziva. Pravo ime moga muža glasi Živorad Petrović, kći mu se zove Živka Petrović ex Pavelić. I ona je svog bivšeg muža za***ala. Živorad je**ni Vito je plakao, ja sam jedva izgovarala: "Izdajico! Ubico! Ja sam ponosna Hrvatica. Mnogo toga mogu podneti. Gledam predsednika fašistu na drogama širokoga spektra, gledam premijera zaštitnika ubojica i kriminalaca svih vrsta, gledam kako moji Hrvati i Hrvatice sve to hrabro podnose i još hrabrije šute, ali… Imati muža Srbina danas u Hrvatskoj?! Pokunjio se i odvukao u moju mračnu prošlost - poručila je Rudan na svom blogu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marina

    16. jul 2021 | 15:46

    Obožavam je. Verujem da venčanja nije ni bilo. Sve je to igra, a ona zna zašto. Možda zbog nove knjige.

  • Qwer

    16. jul 2021 | 21:56

    Ma Vedrana je luda. Zeza se!

  • Chaos A.D

    16. jul 2021 | 18:11

    Alaj se ona dobro zajebava i kuži propast divne nam civilizacije..😜👍

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA