≫ 

Đani i Slađa planiraju da se razvedu nakon 25 godina braka?

Slađa se već nekoliko dana nalazi u Turskoj, dok Đani dane uglavnom provodi u Crnoj Gori

  • 29
Slađana Trajković, Radiša Trajković Đani

Slađana Trajković, Radiša Trajković Đani, Foto: ATA images, Nikola Tomić

Folk pevač Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana Trajković navodno planiraju da se ravedu.

Slađa se već nekoliko dana nalazi u ekskluzivnom letovalištu u Turskoj, dok Đani dane uglavnom provodi u Crnoj Gori. Supružnisi su se navodno posvađali, pa je Slađa na odmoru, preko telefona, navodno urlana na pevača.

- Slađa je u hotelu sa sinom, snajom i unučetom! Od Đanija ni traga ni glasa! Uglavnom je zamišljena i po ceo dan je na privatnoj plaži hotela ili na bazenu! Suprug i ja smo pre dva dana prisustvovali jednoj sceni! - rekao je izvor za Pink.rs.

- Naime, Slađi je zazvonio telefon, kada se javila bukvalno je urlala u slušalicu: "Završili smo za ceo život, da li ti je to jasno!" Ne možemo da tvrdimo, ali mislimo da ju je zvao suprug. Bilo je strašno - dodao je izvor.

Ovim povodom kontaktirali smo Slađu i Đanija, kako bi sa njima proverili ove navode, međutim, do objavljivanja teksta, supružnici nisu odgovarali na naše pozive i poruke.

Podsetimo, Slađa i Đani nedavno su proslavili 25 godina braka, a da li će nakon svega staviti tačku na svoju ljubav, ostaje da vidimo.

Video: Samo guraj šuške, može i ispod miške: Đani i Katarina Grujić zgrnuli brdo para

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA