≫ 

Kaća Grujić provocira u minijaturnom bikiniju! Svi komentarišu njeno "drugo stanje"

Pevačicina fotografija izazvala je lavinu reakcija

  • 6
Katarina Kaća Grujić Kaća Grujić, Foto: Marko Jovanović

Pevačica Katarina Grujić, kako se nagađa, navodno je u petom mesecu trudnoće, međutim, sada je sve zbunila fotografijom u bikiniju.

Kaća je nedavno nastupala u Crnoj Gori, a na snimcima ispod haljinice jasno se video stomačić, što je dodatno podgrejalo glasine da pevačica i njen dečko, fudbaler Marko Gobeljić, čekaju dete.

Pevačica je sada pozirala u minijaurnom zelenom bikiniju koji je istakao njene atribute, a sve je začudio kadar na kom se ovog puta ne nazire trudnički stomačić.

Dok jedni pišu da se jasno vidi da je uvukla stomak i pozirala tako da se ništa ne vidi, drugi komentarišu da pevačica uopšte nije u drugom stanju i da je to pokazala novom fotografijom.

"Vidite da nije trudna, pava je bomba!", "Namestila se tako da se ne vidi stomak", "Prelepa i prezgodna", "Tačno se vidi da je uvukla stomak", "Ovo je dokaz da nije trudna", "Ja primećujem trudnički stomak koji krije", neki su od komentara.

Pevačicinu fotogrfaiju u bikiiju (2. slika), ali i kadrove sa nastupa koji su podgrejali glasine da je u drugom stanju, pogledajte u galeriji u nastvaku teksta:

Video: Samo guraj šuške, može i ispod miške: Đani i Katarina Grujić zgrnuli brdo para

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA